Skip to main content

SATIRĂ. Cuminţenia Pământului, anunţ la rubrica "Patrimoniale". Sînt cuminte, sună-mă acum!

 
SATIRĂ. Cuminţenia Pământului, anunţ la rubrica "Patrimoniale". Sînt cuminte, sună-mă acum!

Sculptura Cuminţenia Pământului tronează pe primele pagini ale ziarelor de satiră. Caţavencii o prezintă ca pe "o fată" pe care premierul Dacian Cioloş vrea să o "plaseze poporului", în timp ce revista Caţavencii spune că "restul de bani s-ar strânge în zece minute" dacă pe opera lui Brâncuşi "ar apărea ca prin minune chipul lui Arsenie Boca".

Publicitate

Caţavencii: "Anunţ la rubrica 'Patrimoniale'. Sînt cuminte, sună-mă acum!", titrează săptămânalul de satiră condus de Doru Buşcu.

Ziarul Kamikaze a transformat "Cuminţenia Pământului" în "Sfinţenia Pământului" şi i-a alăturat mesajul "Hai că se poate & Doamne-ajută", cu trimitere la sloganul campaniei lansate de Papaya Advertising.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

Adevărul: "Partidul lui Vlad Ţepeş se umple cu penali". Membrii Partidului România Unită par să fi abandonat de la bun început ideologia şi doctrina penală a celui pe care şi-l revendică drept mentor spiritual, Vlad Ţepeş. Nu mai puţin de cinci dintre parlamentarii care au intrat în ultimele zile în acest partid au probleme cu legea. Liderul PRU, Bogdan Diaconu, îl aşteaptă pe al şaselea: Victor Ponta.

Evenimentul zilei: "'Mafia permiselor' i-a făcut şoferi pe sclavii din Berevoieşti şi pe stăpânii lor analfabeţi". Fănel Proca, tatăl actualului edil din comuna care a şocat o lume întreagă, după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT au găsit acolo oameni ţinuţi în lanţuri, a povestit că majoritatea conducătorilor auto din comunitatea de rromi nu ştie să scris şi să citească.

Jurnalul Naţional: "Bilanţ 2016. Autostrăzile - cu 15 km/an, spre lanul de porumb". România va încheia anul 2016 cu cel mult o bucăţică de aproape 15 kilometri de autostradă deschisă circulaţiei. Este vorba despre o porţiune din Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva, care o lungime totală de 28.75 de km. Cealaltă bucată, de 13 km, este construită în proporţie de 50%. CNADNR speră să o deschidă anul viitor şi pe aceasta, dar recunoaşte că nu va duce nicăieri.

România liberă: "Tehnocratul fesenist". Noul şef al Forţei de Muncă este un vechi membru al partidului fondat de Ion Iliescu şi condus astăzi de Liviu Dragnea.

Libertatea: "Cumpenele lui Arşinel". Ajuns la 77 de ani, Alexandru Arşinel spune că "şi-a făcut inventarul", dar a ajuns la concluzia că "nu este încă programt", scrie ziarul editat de Ringier.

Click!: "Costel Busuioc are proces după ce a bătut un şofer care l-a enervat în trafic. Pavarotti din Banat" împarte pumni la semafor. Costel Busuioc va ajunge în faţa judecătorilor după ce i-a bătut pe un şofer, în trafic. Cântăreţul a fost trimis în judecată pentru lovituri şi alte violenţe.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus