Skip to main content

SCHIMB DE REPLICI. Găinuşă, despre Godină: „Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă”. Ce-i răspunde poliţistul

 
SCHIMB DE REPLICI. Găinuşă, despre Godină: „Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă”. Ce-i răspunde poliţistul

CONFLICT. Cazul femeii imobilizate de mai mulţi poliţişti pentru că a traversat pe culoarea roşie într-o intersecţie de la Piaţa Unirii a fost motivul pentru care Mihai Găinuşă a intrat într-un conflict de idei cu Marian Godină. Schimbul de replici s-a desfăşurat pe Facebook.

Publicitate

Realizatorul de radio este de părere că poliţia rutieră ar trebui să se ocupe de cazuri mai serioase, în timp ce Marian Godină susţine ideea că legea trebuie respectată în orice situaţie.

Găinuşă l-a numit pe Marian Godină "Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă", în timp ce Godină i-a spus realizatorului de la Radio 7 "Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie".

Totul a pornit de la postarea lui Godină în care spunea că i se pare îngrijorător faptul că lumea care a asistat la incident i-a luat apărarea femeii care a încălcat legea şi i-a huiduit pe oamenii legii.

"E îngrijorător că din gloata de gură-cască adunaţi ca la urs, nu am auzit măcar unul care, punându-şi puţin neuronii la muncă, să gândească obiectiv, să ia partea poliţiştilor şi să realizeze că acolo, o persoană încălcase legea. (...) Ciudat e că cei care se aflau acolo şi huiduiau poliţiştii sunt aceiaşi care ne huiduie atunci când văd persoane traversând aiurea şi spun că poliţia nu îşi face datoria", a scris Godină, în urmă cu două zile pe Facebook.

Ieri seară, Mihai Găinuşă l-a apostrofat pe Godină că "i-a certat" pe cei zece poliţişti care au imobilizat-o pe femeia care a traversat neregulamentar.

"Bey, poliţistul Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 poliţişti în misiune, care înghesuiau într-o maşină de patrulă o băbuţă deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roşu la Unirii refuza să se legitimeze, bey! Aveţi dreptate dom şef Godină! În locul lu' matale aş propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea.
Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeţi să traversaţi strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea", a scris Găinuşă pe Facebook, unde a postat şi un link la blogul său unde a dezvoltat subiectul.

Mihai Găinuşă, ieri seară, pe blogul său:

"Pe scurt faptele: o femeie mai în vârstă traversează aiurea pe la Unirii, motiv pentru un pluton de bravi poliţişti aflaţi (din întâmplare) la datorie să o bage cu forţa în maşina de poliţie, în timp ce cetăţeanca urla ca la episodul final al telenovelei cu Erdogan Mag..., Suleiman Magnificul. Contribuabila refuzase să se legitimeze. (Pentru regulamentara amendă dată femeilor cu osteoporoză, care nu pot să fugă de un poliţist cu burtă). Cetăţenii (aflaţi la vânătoare de Pokemoni în zonă) încep să huiduie viteaza acţiune a echipajelor reunite. Sfârşit.
Drept pentru care Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă Marian Godină, îi ceartă virtual pe contribuabilii care fluierau poliţiştii: ’’Luăm apărarea celor care încalcă legea şi îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o ţară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu", ne urechează acest La Fontaine în uniformă-ştoc de vară.
Ceea ce ne face să râdem copios. Aplauze! Ura şi la secţie!"

Răspunsul lui Marian Godină nu a întârziat să apară. Acesta i-a răspuns astăzi pe Facebook:

"Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câţi urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. (…)
Eu am ajuns acasă de câteva ori cu uniforma ruptă pentru că m-am mai luat cu câte unul la trântă, tu văd că te iei la trântă online. Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulaţie cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheaţă izmenele iarna în intersecţie. Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa...parcă aşa: ruşinicăăă!"

Tot astăzi, Găinuşă a revenit cu o postare pe Facebook în care a spus că textul scris ieri pe blog şi distribuit pe reţeaua de socializare a fost un experiment.

"Cateva concluzii dupa micul meu experiment de ieri:

  • am vazut o mobilizare exemplara a opiniei publice, pe care n-am sesizat-o in cazurile( nenumarate) de coruptie in Politie. De la sefii care au cumparat Loganuri de 75 de mii de euro, la masinile neinscriptionate pitite ilegal cu radarul in boscheti. Atunci n-am vazut pancarte, mitinguri, nimic.
  • e clar ca m-au beştelit doar oameni care n-au traversat niciodata pe rosu. Bravo lor!
  • e clar ca, daca o femeie-poate bolnava, poate nebuna, poate cu Alzheimer- e imbrancita de cativa politisti, noi trebuie sa aplaudam fortele care respecta intocmai legea. Nu conteaza daca face infarct, legea e mai presus de orice! (...)

ps. am dezactivat notificarile. Experimentul s-a incheiat:)"

VIDEO. Momentul cu femeia imobilizată de zece poliţişti în intersecţia de la Unirii

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CATO CATO
    M-am saturat de pseudo vedete de televiziune a caror termen de valabilitate a expirat de mult. Dl Gainuse trebuie sa aleaga , ori sustine respectarea legii de catre toti, indiferent de varsta si conditie sociala, ori se limiteaza la a comenta faptele de vitejie in trafic ale marelui coleg teleast Huidu. In alta ordine de idei si dl Godina a gresit in momentul in care a intrat intr-o disputa retorica cu Gainusa. Agentul sef stie ca aplicarea legii presupune competenta si corecta evaluare a cauzelor si efectelor infractiunii/ incalcarii legii. Batrana putea fi avertizata si indemnata sa respecte reglementarile pentru a nu se expune accidentului. A fost un circ mediatic de prost gust in care cauza a fost femeia care nu respecta codul rutier iar efectul a fost o noua lovitura de imagine Politiei Romane care nu are capacitatea de a reactiona corect, in limitele si rigorile legii.
  • George George
    Godina, ajunsa vedeta nationala (am scris nine la feminin) sa se uite putin si la revoltele negrilor din SUA, ***, impotriva violentei cu care "isi fac meseria"... Nu de alta, dar s-ar putea intampla, ca la o interventie candva la metrou , si nu la casa de ajutor reciproc a pensionarilor, sa iasa cu niste focuri de artificii interesante pentru "Mosii Teaca si alte schite", cu sindicalistii de pe la metrou, de pilda...
  • david david
    PENIBIL GAINUSA !!!
  • Iuli Iuli
    Nu comentez articolul, comentez doar videoclipul: Atat de rau trebuia bruscata acea femeie? Bine ca politia isi face treaba cand e vorba de persoane normale, dar pe hotii din parlament ii lasa sa fure. Pot sa primeasca spaga, dar vor respectarea regulilor. Asta-i Romania: tara tuturor hotilor
  • Dragos Dragos
    Pun pariu ca daca babuta aia sărea brusc in fata masinii domnului Gainusa, se inflamate grav ca Politia nu isi face treaba in cazul celor care traverseaza prin loc nepermis. Ipocrizia e imensă. Aveam asteptări mai mari de la acest individ, dar se pare ca le aveam degeaba.
  • Adi Adi
    Experiment my arse... A dat-o-n bară și nu a știut cum să iasă din situație. La Huidu mă așteptam să fie neatent la detalii, dar la Găinușă niciodată. Rezultatul experimentului? A inaugurat statuia lui Godină (apropo, superb răspuns)

Trimite un comentariu

sus