Skip to main content

Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

 
Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV la Acasă. După două săptămâni în care a fost difuzată la Pro TV în locul emisiunii lui Măruţă care a intra în pauză, producţia se mută de astăzi pe Acasă TV, în prime-time.

Publicitate

În locul serialului turcesc, de la ora 18.00, Pro TV va difuza emisiunea Ce spun românii, care până acum se afla în grila postului de la ora 16.00. Iar în locul programului găzduit de Cabral a intrat serialul Lecţii de viaţă (ora 16.00).

Acasă TV a programat serialul turcesc Iarna răzbunării de luni până vineri, de la ora 20.00, câte două episoade pe zi.

Ce se întâmplă cu serialul mexican care era în grilă pe intervalul care de astăzi este ocupat de producţia turcească? Oficialii Pro TV mai anunţă că telenovela mexicană Până la capătul lumii, care era difuzată de luni până duminică de la ora 20.00, continuă Acasă cu câte două episoade, sâmbăta şi duminica, de la ora 20:00.

Pro TV a început să difuzeze serialul turcesc Iarna Răzbunării din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18.00, pe intervalul în care se afla în grilă La Măruţă, emisiune ce a luat pauză până la următorul sezon.

Media de audienţă a serialului la primele cinci episoade: aproape jumătate de milion de telespectatori la nivelul întregii ţări, dintre care 300.000 la oraşe şi puţin peste 100.000 pe segmentul comercial. Pe targetul urban, cifrele serialului turcesc au fost ceva mai mici decât audienţa pe care o avea Cătălin Măruţă (cu câteva zeci de mii de telespectatori).

În comparaţie, Acces Direct, de pe Antena 1, emisiunea de pe acelaşi interval, a avut în iunie aproape un milion de telespectatori media pe nivel naţional, dintre care peste jumătate de milion de la oraşe şi 170.000 din targetul comercial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Foarte bine PRO ca a ti scos serialele turcesti nu sunt pentru voi e mai buna emisiunea Ce spun romani , o sa ajungem de ne turcim cu totul sunt niste mizeri aceste seriale
  • mileu mileu
    Ce diferenta e intre un serial turcesc si unul brazilian ca tot somerele nf , coafezele si bucataresele se uita la ele .
    Ah , in weekend se duc la spectacole , lol .
  • Dora Dora
    Securisti *** ce sunteti !!!!!!! Toti sunteti niste securisti *** si ***!!!!
    Acum ne moderati comentariile, ***lor??????
  • Dora Dora
    Sunteti niste MARI NESIMTITI Acasa Tv si Pro Tv!!!!! Cati bani v-au bagat in conturi ***,ca sa ne bagati noua pe gat *** lor de seriale? Daca credeti ca veti face audienta, sa stiti ca ati dat-o rau un bara!!!!! Si cel mai urat e ca nu va pasa. NESIMTITILOR!!!!!!!! HUUUUUOOOOOOOOO!!!!!!!!!
  • anca anca
    Mutati serialul turcesc sambata si duminica. Nu aveti rusine si respect fata de telespectatori . HUO !!!!
  • anca anca
    Mutati serialul turcesc sambata si duminica. Nu aveti rusine si respect fata de telespectatori . HUO !!!!
  • mile mile
    e mai bine ca au scos serialul, emisiunea e super la ora aceia
  • Aly Aly
    Imi era dor sa ma uit la o telenovela Braziliana,asa ca am urmarit fiecare episode din Pana la capatul lumii...o super telenovela.Deci in concluzie nu mai ai de CE sa ai in program Acasa TV deoarece vad ca s-a mutat Kanal D.Dorim telenovela noastra Pana LA capatul lumii in fiecare zi deoarece in week.end nu poti sta numai in casa sa the uiti LA TV.Va rugam...mai sunt doar vreo 40 de ep.
  • Oana Oana
    Rusine Pro Tv-ului si AcasaTv.

    Nu aveti respect pentru telespectatorii vostri.

    Peste noapte ati mutat un serial bun, care avea deja saptamani bune de difuzare ca sa il inlocuiti cu un serial turcesc.

    Dupa ce ati transmis seriale de succes precum Amor a Vida si Avenida Brasil acum postul Acasatv s-a transformat in intr-un post jalnic. Transmiteti aproape numai seriale turcesti si indiene.

    Pacat.

    De ce nu mai trasmiteti seriale braziliene?

    Asteptam sa vedem din nou seriale mexicane si braziliene. Suntem latini, nu tatari.

    Felicitari Happy Channel pentru serialul Velvet.
  • Cristina Cristina
    Ne uitam pe Happy TV.de la 16-18 ii un film bun si scoate-m Acasa din grila.
  • jipa jipa
    pana la capatul lumii,de ce l-ati mutat in weekend?bagati porcarii turcesti
  • Bya Bya
    Pe bune? Un *** de serial turcesc. De ce ati mutat telenovela de dinainte? Cine naiba se uita la seriale turcesti? ***
  • Doina Doina
    Nu se va mai uita nimeni la Serialul ""Pana la capatul lumii"" daca se va difuza doar sambata si duminica . De ce ? Ghici ! Pentru ca sambata si duminica sunt zile in care oamenii mai ies din casa, mai merg in vizita sau la un spectacol. Chiar ca i-ati pus capat serialului sus amintit.
  • Buda Valentina-Alina Buda Valentina-Alina
    Alt film turcesc.4 ceasuri de luni pana vineri pe Acasa filme turcesti.Nu ai la ce sa te uiti numai la filme turcesti.Mutati-va frati in Turcia daca va trebuie seriale turcesti,Pe Canal D filme turcesti pe Acasa ,etc.Numai are omu la ce sa se uite numai la filmele voastre cu *** vostri de turci.Daca nu ma insel postul Acasa era pt.telenovele nu pt.turci.Acum ati mutat Pana la capatul lumii doar sambata si duminica pt.turcii vostri,Vrem inapoi telenovela Pana la capatul lumii de luni-duminica de la ora 20:00.
  • simona simona
    o porcarie,ma uitam la acasa tv pt.telenovela pana la capatul lumii da acum ati inebunit cu totul cu filmele voastre turcesti,parca era canal de telenovele spaniole dar..............o sa va scot din grila de programe

Trimite un comentariu

sus