Skip to main content

SOV, într-o postare ironică: "Îmi cer scuze pentru numărul uriaş de jurnalişti pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană"

 
SOV, într-o postare ironică: "Îmi cer scuze pentru numărul uriaş de jurnalişti pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană"

Sorin Ovidiu Vîntu, implicat în scandalul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa unora dintre foştii săi angajaţi.

Publicitate

„Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaş de jurnalişti, moderatori şi comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice şi cu bale la guri; evident că nu mă refer la toţi", a scris SOV, pe Facebook.

Vîntu a scris şi despre firmele şi conturile prin care s-au făcut plăţile către Bogdan Olteanu ca aceasta să intervină pe lângă Călin Popescu Tăriceanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării îi aparţin.

Afaceristul execută în prezent o condamnare de şase ani şi două luni de închisoare în dosarul Petromservice.

"Îmi cer iertare!

Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont şi a viramentelor prezentate în denunţul făcut de familia Ion şi Ionut Eftime împotriva mea şi a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăţia să neg evidenţele şi am admis că firmele şi conturile îmi aparţin.

Îmi cer scuze că, în ciuda declaraţiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăţia să neg în faţa procurorilor acest lucru.

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaş de jurnalişti, moderatori şi comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice şi cu bale la guri; evident că nu mă refer la toţi.

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăţia să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel nişte false călăuze pentru o masă uriaşă, îndobitocită şi dornică de sânge.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunţare, este doar punerea la punct a celor ce şi-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăţi de valoare asupra mea."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus