Skip to main content

Spectacolul Rio 2016 la final. Programul ultimelor transmisiuni, în direct la TVR

 
Sursa foto: Getty
Sursa foto: Getty

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice – cu un recital al starului pop internaţional Kygo - este în direct duminică noapte spre luni, de la 02.00, la TVR 1 şi TVR HD.

Publicitate

Ziua de duminică, 21 august, are în program ultimele transmisiuni directe de la Rio 2016. Astfel, de la 16.30, la TVR 1, Dragoş Cojocaru comentează finala mică de handbal masculin, iar de la 20.00 - finala mare la handbal masculin. Finala de baschet masculin, cu Emil Hossu Longin la microfon, începe la 21.45.

Starul pop Kygo – în recital la Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Rio 2016

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio va fi transmisă duminică noaptea, de la ora 02.00 în direct la TVR 1 şi TVR HD şi în reluare luni, 22 august, de la 21.10.

Jocurile Olimpice se vor încheia cu o petrecere inspirată de carnavalul brazilian: cu dans, muzică şi un spectacol tribut pentru doi mari artişti brazilieni - actriţa, dansatoarea şi interpreta Carmen Miranda (1909-1955) şi arhitectul peisagist Roberto Burle Marx (1909-1994), care şi-a pus amprenta pe celebrul Flamengo Park din Rio de Janeiro şi designer al promenadei mozaic de lângă Plaja Copacabana.

Echipa Olimpică a României a cuprins 97 de sportivi, concurând la 15 sporturi: atletism, box, canotaj, ciclism, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, haltere, handbal, înot, judo, lupte, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv.

România a reuşit să obţină patru medalii olimpice: aur la spadă, argint la tenis, bronz la haltere şi canotaj. Bilanţul ţării noastre la Rio 2016 a fost de patru medalii: aurul echipei feminine de spada, argintul obtinut de tenismenii Florin Mergea si Horia Tecau la dublu masculin, bronzul luat de Gabriel Sincraian la haltere (cat. 85 kg) si cel cucerit de canotoarele de la 8+1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Ce haos a fost toata transmisia JO! Nu am inteles si nu am putut urmari nimic. Totul fragmentat, totul taiat. Dezastru TVR! Pentru asta paltim? Vreau taxa inapoi pe cinci ani.
  • livia pila livia pila
    Daca aveti reclamatii legate de calitatea transmisiilor tvr, adresati-i-le numitei RADU IRINA pe adresa [email protected]. De vina pentru haos sunt numita Radu Irina, producatorul general urmarit penal pe nume CRISTIAN ZGABERCEA, directorul Departamentului Sport pe nume EMIL (zis si Luci) HOSSU LONGIN, baiatul nemuritoarei anticomuniste fosta secretara PCR, directorul de programe CARLA TOMPEA. Niste functionari de partid, *** pesediste.
  • marian marian
    Adi vom plati noi prostimea . ca sa le mearga lor bine
  • Adi Adi
    Ultima zi a fost caracteristica pentru INCOMPETENTA Tvr ! Au intrerupt finala la handbal masculin cu 5 min.inainte de pauza ca sa dea legatura la lupte.Care erau oricum pe TVR 3! Si pe TVR 1 si pe TVR 3 si pe HD asteptam ....lupte! Care au inceput dupa....25 de minute!!! Timp in care au taiat handbalul degeaba!!! Asemenea incompetenta numai la TVR mai gasim. Si se mai mira unu Hossu ca o reluare la Kanal D a facut rating mai mare decat un meci la TVR. Cu siguranta nimeni nu va plati pentru haosul si
  • livia pila livia pila
    Cind pdg-ul TVR e o insignifianta cum e Irina Radu, iar sef la Departamentul Sport e interimar pe viata Emil-Luci Hossu-Longin, fiul lui mama, la ce sa ne asteptam? Doar la rateuri! Lasa ca acum tov. pesedista vrea sa faca angajari. Vrea fete si baieti noi. Iarasi.
  • jixi jixi
    CINE DRACU E KYGO ?
  • Allex Allex
    Întradevar o editie f slaba a jocurilor, in primul rand f prost organizata de Brazilia.. iar comentatorii Tvr cam abereaza, cu exceptia Alinei Alexoi(gimnastica), care este deosebita.
  • mile mile
    cine comenteaza la eurosport , eu nu am acest post in grila
  • marian marian
    Bine ca se incheie . o editie jalnica nu se compara cu niciuna de pana acum . transmisiunea tvr sub orice critica . comentatori non valoare iar despre romani .ce sa mai spun ebine ca totusi am luat ceva . urgent demisiile tuturor si facut ceva .astept jocurile de iarna unde transmit Eurosport 2018
  • qwerty qwerty
    sper doar ca cine va comenta ceremonia de închidere să știe să tacă. la deschidere, Hobana și Monica Bucur au vorbit continuu, nu s-a auzit deloc muzica din arena.

Trimite un comentariu

sus