Skip to main content

Tolontan, astăzi la Sinteza zilei, faţă în faţă cu Mircea Badea. Tolo: „De ce mă duc? Pentru că nu dispreţuiesc nici un public”

 
Tolontan, astăzi la Sinteza zilei, faţă în faţă cu Mircea Badea. Tolo: „De ce mă duc? Pentru că nu dispreţuiesc nici un public”

Jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a pornit anchetele despre cazul Hexi Pharma, va fi diseară la Sinteza zilei, în emisiunea moderată de Mihai Gâdea, cu Mircea Badea invitat.

Publicitate

„Mihai Gâdea m-a invitat şi am acceptat să fiu, într-o emisiune moderată de el, faţă în faţă în această seară, de la ora 21, cu Mircea Badea. Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri”, a anunţat Cătălin Tolontan pe blogul său.

„De ce mă duc? Pentru că nu dispreţuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deştepţi şi proşti. Sau în buni şi răi. Nu cred că unii sînt superiori şi alţii inferiori şi nu-i privesc diferit în funcţie de opţiunile lor politice sau în funcţie de posturile TV pe care le preferă. Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toţi şi pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective.”, şi-a motivat jurnalistul decizia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valdeval valdeval
    ...pentru ca nu dispretuiesc niciun public ....parca asa se scrie ( la cuvântul "nici ...un" ma refer ....
  • Mihai Mihai
    Tolontan este pe statul de plata al lui Voiculescu. La fel ca Badea Mircea su Gadea. Asa ca nu as crede absolut tot ce spune acest pseudo jurnalist de investigatii.
  • geo geo
    Bravo DOMNULUI TOLONTAN.

    A stiut sa ii bata cu armele lor pe cei doi mascarici care fac propaganda lui felix. Daca il contrazici pe filfizonul de badea cu argumente si el ramane fara atunci iti inchide telefonul sau nu mai vorbeste cu tine. El (badea) care nu se considera jurnalist, are impresia ca tot ce indruga el este si adevarat. Tolo a facut asta seara un lucru incredibil si anume sa ii critice in propia lor emisiune pe cei doi mascarici care acum cativa ani erau muncitori pe stat de plata la Rosal.
  • marian marian
    VREM SI NOI AUDIENTE VA RUGAM FRUMOS ALTFEL NU ARE ROST SA MAI CITIM BALIVERNE . VA MULTUMIM
  • spagatistu spagatistu
    Tolontan este departe de fi un mare ziarist de investigatii(era mult mai bun la sport), asa cum el se crede sau cum zice lumea. Imi amintesc nenumarate "descoperiri" complet aiuristice, de genul celei cu 2 autorizatii de construire la arena nationala cu acelasi numar, numere care de fapt erau diferite, unul fiind prim/bis sau cum vreti sa-i spuneti.
    In ciuda acestei pareri, consider ca este mult peste gadea& badea, de aceea cred ca greseste ducandu-se diseara la sinistra emisiune.
    Cei 2 lingusitori de top ai lui Voiculescu nu l-au iertat faptul ca a indraznit sa aiba alte opinii decat felix si pentru faptul ca nu a participat la omagiile *** dedicate conducatorului iubit si regretat, de aceea vor profita din plin de prezenta lui pentru a-l face de ***!. Ma mir ca nu este invitat si Ciuvica cu o ancheta a GID din care sa rezulte ca de fapt in spitalele din Romania nu exista infectii iar solutiile Hexi sunt in topul celor mai bune din lume.
    Intelepciunea populara spune: daca te amesteci in tarate, te mananca porcii. Tolontane, salveaza-ti bruma de reputatie si nu te baga in tarate!

Trimite un comentariu

sus