Skip to main content

Tolontan la Antena 3: Nu va exista niciun castigator in seara asta dintre noi. Publicul va fi cel castigator.

 
Tolontan la Antena 3: Nu va exista niciun castigator in seara asta dintre noi. Publicul va fi cel castigator.

„Nu va exista niciun castigator in seara asta dintre noi. Publicul va fi cel castigator”, a spus Tolontan în deschiderea emisiunii Sinteza zilei de astăzi, la care a fost invitat. În studio a fost prezent şi Mircea Badea.

Din Sinteza zilei de astăzi, via HotNews:

Catalin Tolontan: Nu va exista niciun castigator in seara asta dintre noi. Publicul va fi cel castigator. Este important ca oamenii sa castige un pic mai multe informatii despre acest subiect (problemele din spitale, criza dezinfectantilor)

Mircea Badea: Am o problema cu scrierea dumneavoastra.

Eu am categorisit masura DIICOT privind Sky News ca fiind abuziva

Nu sunt in asentimentul institutiilor care au luat acele masuri cu Sky News. M-am intrebat totusi daca DIICOT va instaura o dubla masura.

Astept de la institutiile statului sa ne spuna ce standard aplica in legatura cu aceste anchete. Nu este visul meu in viata sa fie dl Tolontn anchetat.

Intrebat de Pagina de Media, dl Tolontan spune ca vine la Antena 3 pentru ca oamenii sa cunoasca mai multe perspective: Va simtiti nedreptatit de Antena 3?

Tolontan: Exista o diferenta intre parerea mea care e libera si faptele care sunt sacre, daca agreem asupra lor. Raspunsul este foarte sec. Nu, nu ma consider deloc nedreptatit de Antena 3. Nu m-am considerat niciodata persecutat de Antena 3 pentru ca asta ar insemna ca consider ca Antena 3 nu are dreptul de a critica.

Tolontan: Nu cred că am avut nicio legătură nici noi, nici ancheta Parchetului, cu sinuciderea lui Dan Condrea.

În emisiune, a intrat în direct şi soţul lui Flori Dinu, director general al Hexi Pharma: „Domnule Tolontan, indiferent ce se va întâmpla cu acest caz. Noi doi şi cu soţia mea ne vom vedea în instanţă.”

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Bravo DOMNULUI TOLONTAN.

    A stiut sa ii bata cu armele lor pe cei doi mascarici care fac propaganda lui felix. Daca il contrazici pe filfizonul de badea cu argumente si el ramane fara atunci iti inchide telefonul sau nu mai vorbeste cu tine. El (badea) care nu se considera jurnalist, are impresia ca tot ce indruga el este si adevarat. Tolo a facut asta seara un lucru incredibil si anume sa ii critice in propia lor emisiune pe cei doi mascarici care acum cativa ani erau muncitori pe stat de plata la Rosal.
  • MariusONC MariusONC
    Voi încă nu v-ați prin că emisiunea asta a fost blat?
  • Neagu C Neagu C
    Ce se bagă atâta publicitate în Tolontan ăsta. *** ((:

Trimite un comentariu

sus