Skip to main content

"Tovarăşu’ Oprea: eşti un hoţ la fel ca Ponta. Punct", un text de Ramona Ursu, distribuit de sute de ori pe Facebook

 
Foto: expresspress.ro
Foto: expresspress.ro

Jurnalista Ramona Ursu a scris un text dur în care îi atacă pe Grabriel Oprea şi Victor Ponta, "plagiatori dovediţi". Articolul publicat pe blogul ziarului Adevărul a stârnit numeroase reacţii din partea internauţilor români care l-au distribuit de aproape 260 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din materialul semnat de Ramona Ursu pe blogul Adevărul:

"Nu ştiu dacă şi ţie ţi se întâmplă să te uitaţi atent la indivizii care ne tot fură şi ne tot conduc, din când în când, vieţile. Dacă o faci, aşa cum fac şi eu, e imposibil să nu ştii cum e sentimentul acela inconfundabil de scârbă absolută, care te cuprinde atunci când îi priveşti, când îi asculţi.

Sunt ăia cu pântecele care le plesnesc de atâta nesimţire. Cu roşul în obraji de la prea multă îmbuibare. Cu ochii care le joacă mereu în cap după căpătuială. Cu tupeul pur de parveniţi. Îi ştii, sunt sigură. Îi ştii şi-ţi fac şi ţie silă. (...) Sunt ei. Hienele care-ţi duc la groapă, în fiecare zi a vieţii tale, vis după vis. Mă uit cu scârbă la neocomuniştii ăştia pe care ne tot păcălim, din când în când, că-i alungăm din vieţile noastre. La indivizii şcoliţi în laboratoarele celor mai siniştri securişti care ne-au confiscat ţara, au jefuit-o şi au batjocorit-o ca cei mai nenorociţi infractori de drept comun."

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, realizată de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Blogurile Adevărul, “Tovarăşu’Oprea, fii puţin atent aici: eşti un hoţ la fel ca Ponta.Punct", de Ramona Ursu,

- 258 share-uri ;

2. eftimie.net, “Unde ai plecat majestateeeee” de Ovidiu Eftimie,

- 254 share-uri;

3. contributors.ro, “Avea graţie, avea inteligenţă morală, avea verticalitate: In Memoriam Regina Ana” de Vladimir Tismăneanu,

- 117 share-uri;

4. printesaurbana.ro, “ÎMBRĂŢIŞEAZĂ EMOŢIILE, PE TOATE. APOI CAUTĂ NEVOILE CARE LE GENEREAZĂ. SOLUŢIA VA IEŞI UŞOR LA LUMINĂ “,

- 110, share-uri;

5. Blogurile Adevărul, “Ce ar fi fost dacă îl înscăunam pe Rege în 1990”,

- 83 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus