Skip to main content

TVR vrea să transmită meciurile naţionalelor de handbal ale României. Consiliul de Administraţie a aprobat achiziţionarea drepturilor pentru competiţii

 
TVR vrea să transmită meciurile naţionalelor de handbal ale României. Consiliul de Administraţie a aprobat achiziţionarea drepturilor pentru competiţii

Televiziunea Română îşi propune să transmită, în următorii doi ani, partidele naţionalelor de handbal şi meciuri din competiţiile interne majore.

Publicitate

Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat achiziţionarea drepturilor de transmisie pentru meciurile naţionalelor de handbal ale României – feminin şi masculin şi partidele echipelor de club din Ligile Naţionale şi Supercupă, urmând ca, în perioada următoare, conducerea TVR să stabilească detaliile în vederea încheierii unui contract cu Federaţia Română de Handbal.

"În următorii doi ani, telespectatorii ar putea urmări meciurile de calificare disputate pe teren propriu ale echipelor naţionale pentru Campionatul European de Handbal Feminin (CE) 2018, CE de Handbal Masculin 2018, Campionatele Mondiale din 2017 şi 2019, dar şi partidele din cadrul Trofeului Carpaţi.

De asemenea, televiziunea publică ar putea transmite meciuri din fiecare etapă a Ligilor Naţionale – feminină şi masculină (opţiunile a doua şi a patra) şi întâlnirile disputate în Supercupa României, ediţiile 2017 şi 2018", potrivit oficialilor Televiziunii Române

În total, TVR ar putea transmite, în perioada 2016-2018, pe toate canalele sale, un număr de maximum 270 de meciuri de handbal ale echipelor de seniori.

"Handbalul este noul sport naţional, deci locul său este la televiziunea naţională, mai ales acum, într-un moment în care sportul românesc are multe suferinţe, iar o televiziune publică poate să fie un partener pentru a readuce copiii şi tinerii în sălile de sport", consideră conducerea Televiziunii Române.

Anul acesta, Televiziunea Română transmite mai multe competiţii în care este angajată naţionala feminină de handbal, respectiv Jocurile Olimpice 2016, aflate în plină desfăşurare şi Campionatul European din decembrie. Alături de JO de la Rio, Europenele din Suedia vor fi transmise în exclusivitate de TVR.

"Conducerea TVR speră să semneze cât mai curând contractul prin care televiziunea publică va continua să promoveze acest sport", mai spun oficialii TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Handbalul,,noul,,sport national?? S-a trezit acum TVR ? Cu asemenea ,,minti luminate,, nu mai mira pe nimeni unde a ajuns TVR. Drept dovada ca va transmite optiunile 2 si 4. E clar ca optiunea 1 va fi la Dolce si Digi.
  • Dan Patru Dan Patru
    scoateti taxa tv, nemernicilor! suportam din buzunarul nostru cea mai mare adunatura de incompetenti si de rubedenii.
  • Stefan Stefan
    Ar fi minunat sa vedem campionatele mondiale de handbal la tvr. Suna, totusi, prea frumos ca sa fie adevarat.
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    TVR-ul trebuie să facă fix asta. Chiar dacă nu aduce audiență.
  • Iuli Iuli
    Din toamna TVR nu trebuia sa devina o adevarata televiziune generalista? Ei cred ca cu handbalul vor face audienta?

Trimite un comentariu

sus