Skip to main content

Twitter a creat peste 200 de emoji pentru Jocurile Olimpice 2016

 
Foto: techcrunch.com
Foto: techcrunch.com

Twitter s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice 2016. Platforma de socializare a creat peste 200 de emoji pentru competiţia sportivă de la Rio care debutează la începutul acestui weekend cu celebra ceremonie în cadrul căreia vor defila echipele participante.

Publicitate

Evenimentul va fi transmis şi în România de TVR 1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cele mai multe dintre imaginile de tip emoji înfăţişează drapelurile naţiunilor care participă la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice, potrivit revistei Campaign.

De asemenea, fiecare sport din cadrul Olimpiadei are propiul emoji, precum şi evenimentul de deschidere a competiţiei sportive (#OpeningCeremony).

Acţiunea Twitter de a lansat aceste emoji pentru Jocurile Olimpice este susţinută şi de Cathy Freeman, legenda atletismului australian:

Mai mult decât atât, platforma de socializare îi îndeamnă pe utilizatorii săi să intre pe platforma live Moments şi pe platformele video Periscope şi Vine. Pe platforma Moments, utilizatorii pot urmări cele mai noi ştiri cu privire la naţiunile participante şi cu privire la competiţiile sportive.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus