Skip to main content

Twitter introduce sistem de monetizare pentru creatorii de conţinut video

 
Twitter introduce sistem de monetizare pentru creatorii de conţinut video

Twitter extinde programul Amplify, prin care va oferi creatorilor de conţinut video o parte din încasările din publicitate.

Publicitate

Amplify este un sistem de plată dezvoltat de Twitter, destinat până recent exclusiv unor media selecte, precum Buzzfeed sau Time.

Reţeaua socială îşi propune să crească numărul de utilizatori prin introducerea unui sistem prin care toţi creatorii de conţinut video pot să îşi valorifice materialele, potrivit Agerpres, care citează AFP.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a introduce reclame în conţinutul propriu, acestea fiind programate să ruleze la începutul producţiilor propriu-zise. Din sumele obţinute din publicitate, utilizatorii vor lua jumătate. Cealaltă jumătate din bani va reveni reţelei sociale.

Twitter îşi propune să revină pe o poziţie concurenţială cu Youtube şi Facebook, în faţa cărora a pierdut teren în ultimele trimestre. Conform sursei citate, la finalul lunii iunie, reţeaua socială avea 313 milioane de abonaţi, cu numai 3 milioane mai mulţi faţă de trimestrul anterior.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus