Skip to main content

Un fost şef din Pro TV se va ocupa de relansarea Observatorului pentru varianta HD

 
Un fost şef din Pro TV se va ocupa de relansarea Observatorului pentru varianta HD

Catinca Marinescu, care a lucrat mai mult timp la marketingul Central European Enterprises (compania-mamă a Pro TV), va ocupa funcţia de Project Manager pentru Observator, pricipalul program de ştiri al Antenei 1.

Publicitate

„Ea va dezvolta strategia de relansare şi, alături de echipa Observator, va upgrada structura de conţinut a programului de ştiri”, anunţă reprezentanţii postului.

„Postul va avea studiouri noi, grafică nouă şi sisteme tehnice la cel mai înalt nivel vor susţine transformările pe care Observatorul le va suferi în următoarea perioadă”, mai spun reprezentanţii Antenei 1.

Catinca Marinescu: „Am făcut marketing pentru clienţi, am făcut marketing pentru propriul business, am acoperit foarte multe domenii, dar în televiziune mă simt cel mai bine şi niciodată în viaţa mea nu am refuzat un challenge. Observatorul este un proiect ambiţios, cu schimbări nu doar la nivel de conţinut, ci şi în ceea ce priveşte componenta vizuală şi echipamentele tehnice, un proiect care are nevoie de timp pentru dezvoltare şi implementare, dar un proiect care are din start avantajul de a fi susţinut de o super echipă!”

Catinca Marinescu şi-a început cariera ca Strategic Planner la agenţia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA şi vicepreşedinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Senzationescu. Senzationescu.
    Odată cu trecerea la formatul HD ar trebuii sa schimbe si știristele, înainte era pe antena 1 Sandra Stoicescu la pupitrul observatorului, sau Gabriela Vrânceanu Firea, acum i a luat locul Andreea Berecleanu, vorbim de observatorul de la ora 19, ca dimineata sunt domnisoare noi care prezintă stirile, si la prinz este dl Osmanovici si cu Geanina Ilies, deci odata cu trecerea la HD sa se schimbe si știristele care prezintă, trebuiesc fețe noi.
  • marian marian
    Care audiente ce ai vazut pe Radar de la 12 30 prefer cele de seara nu ziua
  • uyttt uyttt
    Lupta nu mai e intre ProTv si Antena 1 la stiri.E intre Kanal D si Antena 1!Postati audientele la stiri de la Kantar Media pentru ca e naspa sa pun de la alt site de media!
  • dan dan
    o prefer pe berecleanu fata de esca care racneste stirile. si mai rau si tipul care comentezea stirile video din off racneste si el. iti trebuie doua diazepame sa urmaresti stirile de la pro
  • M M
    daa..salarii de mizerie in antena...ce profesionisti? Este grupul media ce plateste cel mai execrabil din tot domeniul audio-vizual din Romania ... pe langa faptul ca oamenii nu isi mai dau interesul, uneori baga bete in roate altora, din motive de frustrare...daca mai pui la socoteala faptul ca majoritatea sefilor sunt fie isterici ... ***...iese reteta de succes pentru un business media in cadere libera!
  • CatincaExperta CatincaExperta
    Mor de ras cand vad titulaturile pe care si le atribuie aceasta individa. In fapt, ea *** care are un singur atu: vrajeala. Se plimba dintr-o televiziune in alta, vorbeste cate-n luna si in stele, isi da cu parerea, experta vietii, si nu face nimic.

    Am lucrat cu ea la niste proiecte dar nu a fost in stare sa vina cu o idee concreta pentru ce aveam de facut. Vorbea idealist cumva, dar cand o intrebai: ok, cum facem ce "visezi" tu? Se impotmolea! Experta nu va relansa nimic, isi va da cu parerea cam cum ar trebui sa faca oamenii de acolo, dar cand va ajunge la implementare o sa isi puna palma-n fund si o sa se care. O sa faca niste crize de isterie, specifice unei asemenea persoane, ca lucrurile nu functioneaza "asa cum a promis" pentru ca echipa care trebuie sa execute nu e la nivelul ei profesional, de mare scula din PRO TV. Curiozitatea e: daca cineva a intalnit-o in perioada ei de glorie la PRO, acolo a facut ceva? Sau dadea din clanta ca peste tot pe unde face acum purici?

    Un alt aspect care vorbeste despre cat de profi este aceasta individa: ea facea in acelasi timp consultanta si pentru PRO TV, si pentru un post local si pentru turcii de la Kanal. Performantele ei se vad undeva? Sau vorbim doar despre PRO pentru ca asta ne vinde bine si usor?
  • Boop Boop
    "Postul va avea studiouri noi, grafică nouă și sisteme tehnice la cel mai înalt nivel..." si salarii de Carrefour :)) Poate mai rau. Sa iei 1350 lei net, dupa ce ai facut o facultate, care a costat si aia, e foarte trist. Daca s-ar stii salariile din Antena, ati ramane socati.
  • marian marian
    Sa fim seriosi daca era atat de buna o tineau acolo . dupa Sarbu trimis la plimbare au trimis o si pe ea . STIRILE PRO sunt cele mai bune . unde mai gasiti . modreatoare ca Esca sau un Ovidiu Oanta . asa ca lasa ti aburelile marca antenuta . sa si plateasca datoriile . le intra in cont banii trebuiau sa ii confiste nu sa astepte sa vinda ceva ce nu poti vinde . asa cum au bani sa faca mizeri . ca mireasa
    sau acces . la anul si la multi ani sa faca audienta
  • Allex Allex
    OIUP, esti un foarte bun clarvăzător, păcat că ți s-a spart globul de cristal, X Factor e praf.. De la imagine, pana la partea de productie si sonorizare..
  • geo geo
    ”Pe zona de divertisment cred ca Acces Direct va avea cele mai mari audiente” ... pe bune, ce intelegi prin ”divertisment”...poate ”Te cunosc de undeva” este divertisment...nu de alta dar, de ceva vreme, Acces Direct prezintă doar cazuri sociale...si asta nu ține de ”divertisment”. Eu cred că ”Acces direct” nu mai are nicio treabă cu divertismentul, de prea multe ori.
  • OUIP OUIP
    Platoul Observatorului (piesele de mobilier si decoratiunile) sunt de prin 2010,iar prin 2014 se schimbasera cu alea care au fost pana in martie anul asta cand au venit la Romexpo si au zis ca raman cu alea din 2010 pana ce se muta in Iride Park (Pipera) in toamna acestui an!Pe zona de divertisment cred ca Acces Direct va avea cele mai mari audiente ca si pana acum,mai ales sezonul asta in care au atins un record imens.Si "Chefi la cutite","X Factor " si mai ales"Te cunosc de undeva " vor avea audiente foarte mari mai ales dupa trecerea in HD.In luna august ,noroc ca Antena 1 si Kanal D au avut matrimonialele si nu au difuzat filme cat sunt emisiunile pricipale in vacanta !
  • Liviu Liviu
    Să nu uite de Berecleanu.
  • Andu Andu
    Observatorul ofera stiri de foarte buna calitate dar au nevoie de o schimbare,mai ales la grafica!Este adevarat ca trecerea la HD e cam tarzie ...Sper sa se ocupe mai mult de Observatorul Special pentru ca promoveaza cultura si traditiile tarii si oameni cu totul speciali!Pacat insa ca Octavia Geamanu nu va asista la aceasta trecere prea mult pentru ca intra in concediu de maternitate dar sper sa ii ia locul o persoana cu acelasi profesionalism!Ma mira cate vedete atat artisti cat si prezentatori sau persoane " din spatele camerelor" au venit in acest trust in ultimele luni!Cred ca Revelionul de anul acesta va avea audiente de top!Interesant ce se intampla in batalia Pro-Antena
  • Allex Allex
    Pare greu de crezut ca va depășii Protv, dar sa vedem .. Insa, parca Observatorul are nevoie de un nou studio mai mult decat orice altceva...
  • geo geo
    Problema nu e legata de studio, grafica, ci de continut si de oameni.
    Stirile Observatorului nu se pot compara - calitativ - cu cele ale Pro Tv.
    Sunt deficiente de scriere, de prezentare, de abordare, de multe ori.
    La A 1 este nevoie de mai mult profesionism. Și de o delimitare de interesul politic al acționarului, de afacerile acestuia.

Trimite un comentariu

sus