Skip to main content

VIDEO. Cosmin Cernat, producător la o emisiune canadiană de călătorii, creată de un fost jurnalist GSP

 
Foto: Mircea Rosca (Mediafax)
Foto: Mircea Rosca (Mediafax)

Cosmin Cernat va fi producătorul general al reality-show-ului Travel by Dart, o emisiune de călătorii care are şi o componentă filantropică. Ideea care stă la baza formatului aparţine unui român, fost ziarist la Gazeta Sporturilor, care de 15 ani trăieşte în Canada şi care va fi şi prezentatorul show-ului, Sorin Mihailovici.

Publicitate

Show-ul va fi difuzat la televiziunea canadiană OMNI TV, în septembrie 2017, însă realizatorii formatului sunt în discuţii şi cu posturile din România pentru a fi preluat. Filmările vor începe în luna decembrie a acestui an şi se vor face în 12 ţări din întreaga lume.

Sorin Mihailovici, despre FORMAT:

„Impreuna cu Matt Cook, si el host al show-ului, la începutul fiecarui episod aruncăm o săgeata de darts pe harta lumii şi unde se infige acolo mergem! Este un show de travel, aventură, cu mult umor, insa cu o componenta caritabila foarte puternică.

În fiecare tara in care ajungem ajutam pe cineva sau susţinem o cauză. Aşa s-a întâmplat când am filmat un episod pilot în Rusia şi le-am oferit copiilor dintr-un orfelinat tot ce aveau nevoie, de la cărţi şi caiete până la laptop-uri si televizioare.

Am aruncat deja 12 sageti pentru a stabili destinaţiile sezonului întâi şi vom ajunge în următoarele regiuni: Antarctica, Vietnam, Egipt, China, Insulele Galapagos, Mauritius, Mexic, Japonia, Oman, Insula Paştelui, Groenlanda şi Tasmania. Producţia va incepe în această iarnă şi se va încheia în mai 2017.”

Cosmin Cernat:

„Toata lumea ma cunoaste evident din faţa camerelor, însă am considerat că este momentul, dupa atâţia ani să trec şi în spatele acestora. Au existat pe durata carierei mele în TV multe emisiuni şi evenimente la care am lucrat şi partea de producţie.

Vom demara discuţii cu mai multe staţii TV din România, pentru preluarea formatului. Cred că o parte din echipa de producţie va fi din România, o parte din Canada, iar pachetul grafic va fi realizat de o companie din India. Suntem deja în negocieri avansate cu mai multe platforme online din Canada şi Statele Unite pentru difuzarea show-ului”.

Cum a ajuns Cernat la cârma formatului?

„Sunt prieten cu Sorin Mihailovici de aproape 20 de ani. Ne-am revăzut anul trecut, am discutat, am povestit şi aşa am ajuns la această colaborare”, a explicat el pentru Paginademedia.ro.

Carte de vizită

Sorin Mihailovici este de 8 ani producator şi responsabil pe parte de comunicare la OMNI TV Edmonton, dar şi dezvoltatorul unei aplicatii de mobil, Scam Detector, premiată cu Consumer Champions de catre guvernul provinciei Alberta.

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    I-ati pus lui Cosmin o poza din vechime. Gata, s-a dus. E ca in literatura veche. Ca-mi trec zilele ca fumul, oasele mi-s reci ca scrumul... Adio, tinerete! bonjour, tristesse!
  • Neagu C Neagu C
    Un prost, cum adică să stea în spatele camerei

Trimite un comentariu

sus