Skip to main content

VIDEO. Deutche Telekom, campanie cu Andrea Bocelli. Reclamele, şi în România

 

Compania Deutsche Telekom lansează o nouă campanie de comunicare la nivel european, cu tenorul Andrea Bocelli în rol principal. România se numără printre cele 12 ţări în care vor fi difuzate spoturile din această campanie.

Publicitate

Noua reclamă rulează pe posturile din România începând de astăzi.

De ce Andrea Bocelli? Oficialii Telekom explică:

"Campania europeană reprezintă conectarea ţărilor şi a oamenilor prin intermediul unei reţele invizibile, dar care oferă mereu sentimentul conectării.

Spotul TV transmite această idee cu ajutorul lui Andrea Bocelli, care şi-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani. Tenorul îi conduce pe spectatori într-o călătorie prin Europa. Acompaniat de imagini şi muzică emoţionante, el explică semnificaţia puterii reţelei, de a depăşi frontierele."

Andrea Bocelli, despre campania Telekom:

„Reţeaua transformă Europa într-o comunitate şi-i aduce pe oameni mai aproape unii de alţii. Ca şi muzica mea. Muzica este o limbă specială pe care o înţelege oricine – şi-i conectează astfel pe oameni. Viaţa este o reţea complexă de relaţii cu oameni. Cu ajutorul acestei reţele şi a noilor tehnologii, vreau să fiu conectat cu toţi cei care sunt importanţi pentru mine. Ce este adevărat pentru muzică este adevărat şi pentru reţea. Nu poţi vedea ceea ce conectează Europa. Dar poţi simţi.”

VIDEO. Noul spot cu Andrea Bocelli

Oficialii Telekom, despre noua campanie:

Elementul central al campaniei este „T”-ul magenta reprezentat vizual de braţele deschise în formă de „T”, ale oamenilor aflaţi în diferite situaţii. Gestul emoţionant de a deschide braţele este înţeles universal şi reprezintă conectivitatea umană dincolo de graniţele Europei. Transpune brandul Telekom şi logo-ul T într-un gest deschis, pozitiv, care transformă reţeaua Telekom într-un simbol.

"Cu noua campanie media vrem să întărim mesajul către clienţii noştri că reţeaua viitorului trebuie să conecteze cât mai mulţi oameni cu putinţă, fără frontiere, şi să ofere cele mai bune servicii şi produse inovatoare", a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Campania va fi derulată prin spot TV, reclame outdoor şi în media tipărită, precum şi prin comunicare online şi în social media.

Campania europeană a fost lansată în Germania la mijlocul lunii iulie şi va fi derulată în Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România şi Slovacia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • borda borda
    Deutche Telekom?? Se scrie DEUTSCHE!
  • mihailescu mihailescu
    4G de la Orange, se stie!

Trimite un comentariu

sus