Skip to main content

VIDEO. ETNO România TV. Momente folclorice din oră în oră azi şi mâine la postul de ştiri

 
VIDEO. ETNO România TV. Momente folclorice din oră în oră azi şi mâine la postul de ştiri

România TV a pregătit un program special cu muzică folclorică pentru astăzi şi mâine, cu ocazia Sfintei Marii. Momentul de sărbătoare este marcat de televiziunea de ştiri controlată de Sebastian Ghiţă prin transmisiuni din oră în oră de la o sărbătoare câmpenească care se desfăşoară la Bran şi la care participă numeroşi interpreţi de muzică populară precum Valeria Arnăutu, Niculina Stoican şi Elena Merişoreanu.

Publicitate

Prezentatorul Ioan Korpos de la România TV este gazda evenimentului focloric de la Bran.

În fiecare ora, printre buletinele de ştiri şi dezbaterile din platou sunt inserate momente de la petrecerea de la Bran organizată cu ocazia praznicului Sfintei Marii.

"Duminică şi luni, 15 august vor fi difuzate din oră în oră ediţii de suflet românesc, un program unic la praznicul Adormirii Maicii Domnului. Mari interpreţi ai cântecului popular vor aduce în casele românilor melodii îndrăgite, aşa cum se cuvine într-o zi sfântă. Cele mai iubite cântece româneşti vor răsuna într-un peisaj divin, în transmisiuni speciale de pe culmile de legendă ale Munţilor Bucegi", se spune într-un anunţ publicat pe site-ul televiziunii de ştiri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Mama ce prastie de post tv. Vorba lui Marian, zici ca acum cade drobul de sare. Nu o sa crezi! Stai sa vezi!
  • marian marian
    POSTUL ACESTA NICI NU TREBUIE PRONUNTAT ESTE OTV REINOIT TOATA ZIUA SE INGALBENESTE CU TITLURI POMPOASE DE PARCA ZICI CA VINE APOCALIPSA . EXACT CA SI ANTENA 3 SI LA URMA DA CATE UN FAS NE MERITAM SOARTA ACESTEI TARI CU ASA ZISI JURNALISTI SI MODERATOARE CARE SE PERINDA PE ACOLO

Trimite un comentariu

sus