Skip to main content

Ziua internaţională a pisicii, subiectul zilei în social media

 
Foto: tvr.ro
Foto: tvr.ro

Pisicile, vedetele obişnuite ale reţelelor de socializare, au fost ieri în prim plan şi pe diverse site-uri de ştiri din România. TVR.ro, HotNews.ro şi Digi24.ro au publicat ştiri despre "ziua internaţională a pisicii". Succesul articolelor cu acest subiect este dovedit de numărul mare de share-uri adunate pe Facebook.

Publicitate

"Sunt cele mai populare animale de companie şi, pentru inteligenţa, utilitatea sau afecţiunea pe care ne-o arată, în aceasă zi onorăm toate cele 500 de milioane de pisici din lume. Micile feline nu au uitat că altadată erau venerate ca idoli şi acum ne stăpânesc nu doar viaţa şi casa, dar fac legea şi pe internet sau în showbiz", spune cea mai distribuită ştire a zilei de ieri, publicată de tvr.ro.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe Adevarul.ro, despre scandalul Codului Fiscal.

Topul celor mai distribuite ştiri ale zilei de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro

1. stiri.tvr.ro, “8 august, Ziua Internaţională a Pisicii”, de Liliana Teică,

- 353 share-uri;

2. adevarul.ro, “Scandalul Codului Fiscal: cum i-a împins Victor Ponta pe veterani în mafia imobiliară”, de Sebastian Zachmann,

- 243 share-uri;

3. hotnews.ro, “Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului si 4,5 milioane lei pentru Manastirea Antim”, de Catiusa Ivanov,

- 99 share-uri;

4. life.hotnews.ro, “Ziua internationala a pisicii, sarbatorita pe 8 august in toata lumea”, de Alina Ciobanu,

- 84 share-uri;

5. digi24.ro, “Ziua internaţională a pisicii, sărbătorită în toată lumea” , de autor neprecizat,

- 74 share-uri;

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus