Skip to main content

Andreea Marin nu mai "Preţuieşte viaţa" la TVR. Vedeta lipseşte din grila de toamnă a postului public

 
Andreea Marin nu mai "Preţuieşte viaţa" la TVR. Vedeta lipseşte din grila de toamnă a postului public

Andreea Marin, fosta "zână a surprizelor " care a revenit în primăvară la TVR 1 pentru a realiza emisiunea Preţuieşte viaţa, nu mai apare în grila de toamnă a postului public de televiziune. Motivul? Nu are timp pentru că are un proiect "ce presupune multe deplasări în străinătate", după cum a declarat vedeta pentru Evenimentul zilei.

Publicitate

„Nu am cum să mă ocup de vreo emisiune în această toamnă, fiindcă am un proiect ce presupune multe deplasări în străinătate. Am însă o relaţie foarte bună cu TVR şi, când programul se va elibera, sunt interesată să colaborez”, a spus ea pentru EVZ.

În toamna anului 2013, Andreea Marin a început să realizeze emisiunea Preţuieşte viaţa la TVR 1, apoi a avut o pauză şi a revenit cu programul cu acelaşi nume pe 27 martie 2016, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Ultimul sezon al emisiunii a fost difuzat duminica, de la ora 17.00.

Preţuieşte viaţa rămâne însă într-o formă în FM. Andreea Marin continuă să realizeze emisiunea cu acelaşi nume de la Itsy Bitsy, care a intrat în grila postului de radio pentru părinţi şi copii în primăvara acestui an. Reprezentanţii Itsy Bitsy au anunţat în urmă cu câteva săptămâni că Andreea Marin va fi pe post cu un nou sezon Preţuieşte viaţa.

Citeşte şi:


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Petrea Dan Petrea
    Vedeta a reprezentat pur si simplu un esec. A fost inca un capriciu platit de Irina Radu ca buna ei prietena din Iasi sa se mai vadă o data pe sticla. Viitorul esec cum nu se poate mai previzibil este Emma Zeicescu. Numai ca Irinei radu nu ii pasa ca produce numai catastrofe. A spus-o clar. Nu va fi influentata de presa sau de bloguri, Vor conta doar capriciile si interesele ei. Si ale grupului Calota- Sandulescu-Marciuc-Almasan. Oare Tvr mai are CA, mai are Comitet Director?

Trimite un comentariu

sus