Skip to main content

Buzdugan a primit cadou un domeniu online: Buzdutravel.ro

 
Buzdugan a primit cadou un domeniu online: Buzdutravel.ro

Daniel Buzdugan a primit un cadou special de ziua lui un domeniu online. Şi Mihai Morar i-a făcut un cadou legat de media: o gazetă franţuzească de la 1900.

Publicitate

Buzdutravel.ro este site-ul primit cadou de Daniel Buzdugan din partea colegilor de la departamentul de marketing.

Realizatorul de la Radio Zu a declarat pentru Paginademedia.ro că site-ul va fi dedicat pasiunii lui pentru călătorii.

„Sunt pasionat de călătorii şi am obiceiul să postez pe Facebook imagini din locurile în care ajung. Am o grămadă de imagini de prin locurile pe unde am călătorit.

Numele site-ului nu este întâmplător, „buzdutravel” fiind termenul pe care îl folosesc foarte des în postările din vacanţe.

Colegii de la marketing mi-au tot spus să folosesc cumva sintagma, ca să nu fie '"furată" de către altcineva”, a spus Daniel Buzdugan.

Întrebat de conţinutul platformei, Buzdugan a spus că va fi umplut cu materiale din călătoriile acestuia, atât din ţară cât şi din străinătate.

Platforma Buzdutravel.ro nu este încă indexată în Google, realizatorul declarând că va mai dura până va începe să administreze pagina.

Şi cadoul primit de la Mihai Morar a fost unul aparte: o ediţie a ziarului „Le Petit Journal”, din 23 septembrie 1900, prima gazetă color din lume.

„Mihai mi l-a cumpărat încă de anul trecut, de la un târg de vechituri de pe Coasta de Azur. Este o ediţie originală a primului ziar color din lume. M-a impresionat faptul că acest ziar se vindea la 1900 în aproape un milion de exmplare”, a spus Daniel Buzdugan.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Inca e liber buuzduJeg.ro
  • Ticu Ticu
    @nicu: valoare e corect.nu e greseala de scriere ca ai repetat greseala;) macar Buzdugan are scoala chit ca e rasist.in rest sint de acord cu tine ca Buzdugan si Morar traiesc din banii furati de Voiculescu si fac bani pt Voiculescu.
  • Mileu Mileu
    Buzdugan a furat de la groparu.ro , e hotararea instantei .
  • Mileu Mileu
    Nu ne intereseaza Buzdugan si alti *** din radio
  • Gogu Gogu
    Ca next star l-a batut pe bobonete cand scrieti? Sau se supara sefu vostru lituanian? #%
  • Nicu Nicu
    Ca are legatura cu zu stiți voi, buzdu. Oricum el nu mai pleca de acolo. Si câtă valuare îsi arogă acesti lenesi. Valuare din banii furati de la voiculescu poate si de platit amenzi, oricum el este în puscărie acum

Trimite un comentariu

sus