Skip to main content

Comedy Central grilă nouă, cu conţinut pentru România. Grupul Sector 7 va face teatru de păpuşi „Morr toţi duşmanii”. Cel mai nou sezon South Park

 
Comedy Central grilă nouă, cu conţinut pentru România. Grupul Sector 7 va face teatru de păpuşi „Morr toţi duşmanii”. Cel mai nou sezon South Park

SCHIMBĂRI la postul Comedy Central, care din 20 septembrie îşi lansează grila special pentru România. Seriale noi de comedie, două producţii realizate în România şi voice-over un actor român, se numără printre noutăţile postului.

Publicitate

Reînnoirea canalului Comedy Central vine la pachet cu două seriale produse în România. Al doilea sezon al "Comedy Club", care include zece noi episoade, va fi difuzat în această toamnă, iar un alt sezon va putea fi văzut în primăvara anului 2017.

În seria de stand-up vor apărea ca şi până acum: Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo şi Costel Bojog.

Postul pregăteşte şi un serial de teatru cu păpuşi, "Morr toţi duşmanii", cu episoade de două minute, realizate de trupa de comedie Sector 7, ce va fi difuzat de câteva ori pe zi, în timpul pauzelor dintre programe.

Fiecare episod al producţiei româneşti se concentrează asupra păţaniilor a doi urşi "de cartier". Cei doi membri ai trupei de stand-up care au adaptat scenariul sunt Alex Coteţ şi Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc şi Costel Bojog şi-au împrumutat vocea urşilor (numiţi Butoi şi Meleu). Serialul este produs şi în Cehia, şi în Ungaria, dar povestea şi replicile sunt adaptate în funcţie de realităţile fiecărei ţări.

Premiere naţionale: Noul sezon South Park, difuzat la Comedy, la o săptămână după premiera din SUA

În ce priveşte premierele naţionale, celebrul serial de animaţie „South Park”, premiat cu Emmy şi câştigător al premiului Peabody, începe pe 20 septembrie cel de-al douăzecilea sezon, ce conţine 10 noi episoade. Primul este difuzat în România la o săptămână după premiera americană şi poate fi vizionat exclusiv la Comedy Central.

Conţinut dedicat telespectatorilor români

În plus faţă de serialele difuzate în heavy rotation la Comedy Central, precum „Trăsniţii din Queens”, „Iubirea bate-o vina”, „Family Guy”, „Drawn Together” şi „Ugly Americans”, grila de toamnă a Comedy Central include producţii precum „Teoria Big Bang”, „Doi bărbaţi şi jumătate”, „Familia Heck”, „A treia planetă de la soare” şi „Dădaca”.

„Vocea” canalului de comedie va fi fostul component al trupei Mondenii, Alex Bogdan. Cunoscutul actor de teatru şi TV şi regizor este primul din România care îşi împrumută vocea postului internaţional de televiziune.
Alex Bogdan, voice-over-ul Comedy Central: „După câţiva ani în care n-am mai activat în domeniul televiziunii, Comedy Central m-a readus
pe micul ecran. Am decis să-mi împrumut vocea canalului TV relansat, iar unii spun că am o voce de milioane. Desigur că sunt de acord cu ei. Cred că acest canal centralizează toată comedia de calitate, asezonată cu "ingrediente" locale, iar eu sunt încântat să joc în acest episod demn de cărţile de istorie a televiziunii.”

Zoltan Kabai, Director regional de programe al Comedy Central: „Intenţionăm ca noul Comedy Central să reprezinte o propunere unică pe piaţa media locală, cu un conţinut puternic de comedie, mai puternic ca oricând în România. De aceea, am analizat obiceiurile locale de consum mediatic şi am adaptat noua grilă a Comedy Central în funcţie de nevoile, cererea şi gusturile telespectatorilor din România. Mai mult, investind mult în conţinut, am adăugat producţii locale, premiere naţionale şi seriale de succes la nivel internaţional. Ca atare, noul Comedy Central este exclusiv dedicat pieţei locale, iar noi vom pune accentul şi mai mult pe crearea unor noi producţii locale.".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Sasu Andrei Sasu
    Viorel dragu.lansat cu mult tam-tam.e de ***..ma refer la emisiunile lui..nici nu stii cand sa razi..jalnic..
  • narian narian
    va rugam nu mai repetati aceleasi seriale.va rugam sa postati si alte seriale cum ar fi
  • Gabi Gabi
    În afară de King of Queens la care am apucat sa vad sfârșitul, toate celelalte se tot repeta fără sa fie difuzate pana la capăt...ce e prostia asta? Care e capul pătrat care decide asta?
  • Ryan Ryan
    Nu cred ca Morr toti dusmanii este productie romaneasca; inainte ca postul sa se "innoiasca", aceasta schita penibila era in limba sarba cred...asadar un minus mare aici. Nici bine nu a inceput sa difuzeze cateva episoade din "Two and a half men" - din ultimele sezoane si a inceput sa le si repete. King of Queens" si "Rules of Engagement" sunt in al patru-lea an de difuzare. Pacat ca intr-adevar, un astfel de post ar fi avut succes mare daca se ocupa cineva competent de el. Ar fi bine sa mai dea stand-up-uri din afara ca ale noastre sunt jalnice.
  • Adrian Adrian
    Morr toti dusmanii este cea mai mare prostie de cand a aparut comedy central... In rest serialele sunt chiar bune!
  • Iosif Iosif
    Mie chiar imi place Comedy Central. Le doresc audiente tot mai bune. Dadaca si Trasnitii din Queens sunt chiar misto...
  • qwerty qwerty
    Știrea nu este completă. Se schimbă și numele postului. Până acum se numea Comedy Central Extra. Dispare ”extra” din denumire.

Trimite un comentariu

sus