Skip to main content

De două ori pe săptămână Las Fierbinţi şi Atletico Textila. O dată reluare, o dată sezon nou

 
De două ori pe săptămână Las Fierbinţi şi Atletico Textila. O dată reluare, o dată sezon nou

Las Fierbinţi şi Atletico Textila vor avea câte două difuzări pe săptămână. Luni şi marţi în reluare, joi sezon nou.

Publicitate

Las Fierbinţi intră pe post şi în serile de luni, de la ora 22.30, cu episoade în reluare (astăzi se dă episodul de săptămâna trecută, primul din seria a zecea). Joia, de la 20.30, intră pe post episoade noi.

Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinţi, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor – Aspirina în Las Fierbinţi – a ieşit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În zilele de marţi a fost "suplimentat" serialul Atletico Textila, tot cu episoade în reluare, de la ora 22.30. Episoadele noi sunt date joia, de la 21.30.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jonathan Jonathan
    Antena 1 are un show mai lung care devine lider pe comercial la 22:30, după încheierea show-ului de supraviețuire. Cu ajutorul reluărilor din Las Fierbinți și Atletico Textila, Pro TV încearcă să-și mențină fragilul avantaj pe comercial până la ora 23:30.
  • geo geo
    Eu aș fi băgat reluările de la ora 20.30 și programam, fără pauză publicitară între programe, ”Supraviețuitorul” de la ora 21.30 până la ora 23.00...sau până la 23.30 ca să acopere intervalul Chefilor de la A 1.

Trimite un comentariu

sus