Skip to main content

Debuturile zilei: Cronica Cârcotaşilor, Visuri la cheie şi Jocuri de celebritate

 
Debuturile zilei: Cronica Cârcotaşilor, Visuri la cheie şi Jocuri de celebritate

Două emisiuni vor reveni în grilele Pro TV şi Prima TV, dar în această seară va avea loc şi premiera unei noi producţii.

Publicitate

Visuri la Cheie (Pro TV) şi Cronica Cârcotaşilor vor reveni de astăzi pe TV. În plus, Pro TV lansează o nouă emisiune de comedie, cu Mihai Bobonete, Paul Ipate şi Octavian Strunilă. Producţia este programată pe acelaşi tronson pe care posturile concurente, Antena 1 şi Kanal D, difuzează tabloidele de noapte.

Visuri la cheie, emisiune prezentată de Dragoş Bucur, a ajuns la cel de-al treilea sezon la Pro TV. În prima ediţie, echipa emisiunii va ajuta la refacerea locuinţei familiei Bogdan şi Cristina Anton, din localitatea Călineşti, judeţul Argeş. Cei doi visau să îşi construiască o locuinţă, însă Bogdan s-a accidentat pe când lucra la acoperiş. ”Soţul meu lucra la acoperişul casei şi într-o clipă a alunecat şi a căzut de pe scară în cap, având fractură de coloană cervicală şi secţiune medulară completă. Nu a mai putut să se mişte, nu mai simţea nimic, dar era conştient şi îşi putea mişca numai ochii.”, a povestit Cristina.

Cronica Cârcotaşilo, sezonul 34

Emisiunea de satiră Cronica Cârcotaşilor va avea debutul în această seară, cu Şerban Hudiu, Codruţ Keghes şi Ioana Petric prezentatori.

Şerban Huidu, despre noul sezon al Cronicii: „Cronica merge înainte şi intră în al 34-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depăşească. Apropo de Teleenciclopedia! Veţi vedea că la lansare avem o idée interesantă despre Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii.”

Bobonete, Ipate şi Strunilă fac Jocuri de celebritate

Pro TV încearcă în această toamnă un nou format de comedie. Emisiunea Jocuri de celebritate începe astăzi de la 22.30.

Paul Ipate va fi căpitanul echipei formate din Adela Popescu, Natanticu şi Zob, prietenul lui Natanticu, care îşi doreşte marele premiul pentru a pleca într-o excursie cu motocicleta în Mongolia.

Octavian Strunilă va conduce echipa formată din Cove, Dana Rogoz şi Ioana, prietena Danei, care vrea să investească banii într-un spectacol de teatru independent.

Cele două echipe vor juca Numele are cuvântul, Bolul Kaboom - o probă explozivă, Cu faţa la pernă, Litere încrucişate, Fără cuvinte şi proba finală: Nume şi prenume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dacian Salam Dacian Salam
    Cine va fi victima carcotasilor in acest sezon? Dati prioritate gipanelor pentru ca sa nu fiti chiar voi!
  • Vicentiu Vicentiu
    "***ărește" mi se pare un termen jignitor, de ce nu moderează nimeni. Nu vă lăudați cu o super politică de moderat sau ceva? Mie mi-a rănit sentimentele.
  • Iuli Iuli
    @F, slugareste in continuare si gura mica. Este o emisiune copiata si punct.
  • moshu49 moshu49
    tot mai slabă de la sezon la sezon, nu tu sare, nu tu piper la această cronică a cîrcotașilor :(
    păcat! drum bun!
  • F F
    Draga Iuli. Ți a tot spus lumea ca emisiunea e după un format internațional. Ți e atât de greu sa cauți?
  • Iuli Iuli
    Trebuie corectat articolul.
    Bobonete, Ipate și Strunilă copiaza Fantastic Show, dar cred ca vor avea audienta buna mai ales ca vin dupa Visuri la cheie - emisiunea lacrimogena a ProTV cu audiente mari

Trimite un comentariu

sus