Skip to main content

VIDEO. Emisiunea Emmei Zeicescu de la TVR, botezată după site-ul pentru femei al prezentatoarei

 
VIDEO. Emisiunea Emmei Zeicescu de la TVR, botezată după site-ul pentru femei al prezentatoarei

Emisiunea Emmei Zeicescu de la TVR 1, care va fi lansată luna viitoare, se va numi Perfect Imperfect, după site-ul cu acelaşi nume al fostei prezentatoare de la Realitatea TV. Numele noii producţii a fost dezvăluit pe Facebook de Septimiu Sărăţeanu, producătorul emisiunii, în trecut la Pro TV, Mediafax şi Ringier.

Publicitate

În această vară, prezentatoarea şi-a transformat blogul personal EmmaZeicescu.ro într-un site dedicat femeilor, Perfect Imperfect.

Reamintim că Emma Zeicescu a demisionat la începutul lunii iulie de la Realitatea TV, unde realiza emisiunea Oameni şi fapte, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Ea a semnat cu TVR, la jumătatea lunii septembrie pentru o emisiune de seară, care urmează să intre în grila postului public de televiziune, de luni până vineri, de la ora 18.30.

Durata emisiunii va fi de o oră şi jumătate, chiar înainte de jurnalul de la ora 20.00 al staţiei.

Emma Zeicescu, despre emisiunea sa de la TVR:

„Va fi un proiect jurnalistic în care se vorbeşte despre lucrurile din jurul tău, care te afectează şi care uneori te dor incredibil de tare. Aceste subiecte se vor extrage foarte mult şi din mediul on-line, din relaţia noastră directă cu utilizatorii reţelelor sociale. Tu, ca telespectator, eşti partenerul şi patronul nostru”

Oficialii TVR:

"Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1, are o durată de 90 minute şi îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală. Emisiunea va avea informaţia la putere, reportaje şi anchete exclusive, realizate împreună cu Studiourile Teritoriale ale TVR".

Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, la posturi precum Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV (post de unde a plecat după zece ani).

VIDEO. Promo-uri ale emisiunii Perfect Imperfect, publicate pe Facebook de Septimiu Sărăţeanu:

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gene-greb  bejan gene-greb bejan
    dna zeicescu a fost, printre cei 2-3 , realizatori care i-au cerut demisia lui
    raed- arafat, dupa multe morti suspecte de NON-INTERVENTIE, SI MAI
    ALES ,DUPA SI AMENINTARILE CU JUDECATA LANSATE DE
    ACEST PRODUS al Antrenamentelor de la 16 ani, din taberele secrete de la ALBA, Valcea, gradistea etc.etc.ca alte sute de viitori agenti si face la 20 de ani, medicina=tot sub protectia securitatii si militiei. Un pnl, ex Secu, promoveaza palestinianul, devenit roman, in acest domeniu de capturare a achizitiilor din sanatate si intermedierea la acces medical prin SMURD= PREZENT IN INTERIORUL SPITALELOR....ROMANILOR RANITI
    ACCIDENTAL, SAU VICTIME a UNOR ATENTATE, CARE SUPRAVIETUIND AJUNG LA SPITAL CAPABIL SA LE SALVEZE VIATA, DOAR DACA SMURD CONSIDERA CA STRUCTURILE PROISLAMISTE+PROSOVIETICE, SUNT de ACORD SA FIE SALVAT DACA NU POLITISTII FALSIFICA DOSARUL ACCIDENTULUI..CU 2-8 ORE... SAU NU ESTE DUS LA OPERATIE...SAU NU I
    SE COS ARTERA SI VENELE...MEDICINA DE VARF CU CHIRURGI, CARE NU SE SPALA pe MAINI...IESE OPERATUL SI MOARE IN MAXIM 2 ANI...DAR MOARE IN UE....CINE INNARMA ESCADROANELE MORTII CARE PLECAU..
    LA EXECUTII IN OCCIDENT, LEANA ,SEFA SECURITATII
  • Gene-Greb Bejan Gene-Greb Bejan
    nu ai cum sa faci emisiune cu Arafat fara noi ,victimele acestui student
    arab educat de securitatea si militia comunista. Adica ,manastire ,rares,
    ciutacu si gidea sau orice jurnalist nu puteti avea datele suficiente
    pt .adevar, fara un cetatean, care se plange de seful comunist aflat in
    studio.De ce nu aveti mail la emisiune. Acestia sunt hoti de bani publici si
    parte a Programului de *** siteul acesta este o dovada de cenzura stalinista. Emma de ce nu faci emisiunea interactiva, in ajutorul tau.
  • gene-greb bejan gene-greb bejan
    NOI cetatenii ,care nu provenim din familii comuniste, nu suntem prezentati
    la TVr, decit dupa virsta de 75 de ani, si doar la deportari, detinuti politici,adica
    nimic despre cei omoriti la trecera Dunarii,nici Zamfir, nici Nadia,nici cei care
    nu primesc casele jefuite de Stalinism,furate cu acte false de haitele ocrotite de *** pn cirdasie cu *** ,ADICA FSN-KGB. Vrem emisiuni interactive,cu participarea noastra. Vom dovedi crimele si tradarea de tara
    facuta de ***. astept invitatia in emis.Perfect-Imperfect .afisati un mail
    al emisiunii. Noi,la [email protected]
  • alex alex
    mai" minunatie "basista nu mai ai de cine te lua. Te iei de arafat. tvr a devenit pe bani nostri o trompeta basista .nu credeti ca ajunge>?
  • zzz zzz
    pacat ca TVR aduce pe ecran asemenea personaje agresive, neinstruite, fara cultura si fara decenta. Ne mai trebuia inca o tzatza la TVR@ nu ajungea Almasan ? Pacat !!!
  • Nema Nema
    Ce aveti cu fata? A lucrat la OTV la inceput, cate sa stie?
  • Zema Zema
    Aceasta doamna este semi-analfabeta. Vocabularul ei contine maximum 50 de cuvinte. Cititi blogul ei!
  • livia pila livia pila
    @ Radu Lui Banffy o sa-i placa mult jurnalismul echidistant al doamnei Zeicescu. Profesionalismul se vede din titlul emisiunii...
  • livia pila livia pila
    L-am delegat sa se uite la aceasta emisiune pe Banffy. Banffy e ciinele meu. Si e inteligent. Sunt curioasa daca ii va plăcea.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    De risul lumii. Tvr mai are CA? O mai trage cineva la răspundere pe Irina Radu care face angajări pe legea bunului plac, deși instituția e în colaps?
  • Radu Radu
    Succes Ema , chiar imi place acest jurnalist e echidistant si profesionist.SUCCES
  • livia pila livia pila
    E o practica deja consacrata la TVR. Andreea Marin a facut acelasi lucru cu Pretuieste viata. Reclama gratuita pentru fundatia ei. Toti "externii" care "castiga" posturi la televiziunea publica isi fac reclama gratuita avand protectia conducerii irina radu - cristian zgabercea. Astea sunt acte de coruptie pe care ar trebui sa le urmareasca dna.

Trimite un comentariu

sus