Skip to main content

NAŢIONAL TV. Streaptease cu ispite taximetriste într-un program gen Ochii din umbră

 
Testul iubirii
Testul iubirii

GRILĂ. Emisiuni noi în grila de toamnă Naţional TV: Testul iubirii şi Alege iubirea, ambele bazate pe "ispite" şi "cuceriri". Alege iubirea este un show în care fetele concurează pentru a-l cuceri pe actorul Bogdan Marchidan. Cel de-al doilea, Testul iubirii, este un program cu ispite taximetriste.

Publicitate

Detalii despre fiecare show, în continuare:

Alege iubirea: un "burlac" cu un trecut în "Iubiri secrete"

Producţia Alege iubirea îl are ca protagonist pe Bogdan Marchidan, actorul care l-a jucat pe Madalin Maris în serialul Iubiri secrete difuzat în trecut de Prima TV. Alege iubirea începe sâmbătă, pe 17 septembrie, la ora 20.15

În fiecare ediţie, şase fete, trei de la ţară şi trei de la oraş, concurează pentru a-l cuceri pe Bogdan Marchidan.

"În fiecare ediţie vom avea câte o caştigătoare urmând ca, în ultima ediţie, să fie aleasă cea care va rămâne cu Bogdan", spun oficialii Naţional TV.

Testul iubirii: streaptease în taxi

Mai multe "ispite" joacă în noul program Testul iubirii, care intră pe Naţional TV, din 17 septembrie, de la ora 23.15.

Derularea emisiunii:

Emisiunea, spun oficialii Naţional TV, testează fidelitatea partenerilor de sex masculin prin intermediul unei şoferiţe de taxi.

"Taximetrista îşi va pune la bătaie tot arsenalul de seducţie şi nu se va da în lături să se dezbrace. Taximetrista va primi si ajutor, fetele din echipa ei. Ele vor fi luate pe traseu şi, în maşină, vor începe să se dezbrace. Din faţa monitorului, partenera va analiza fiecare reacţie a bărbatului şi va decide dacă acesta este sau nu un fustangiu", spun reprezentanţii Naţional TV.

Din grila Naţional TV mai fac parte:

  • reality-show-ul Iubire interzisa (redifuzare), marţi, ora 23.00
  • sezonul doi din emisiunea de dezbatere Miezul problemei va începe pe 15 septembrie, de la ora 17.15. Programul îl are ca invitat permanent pe Mircea Coşea, fost secretar de stat la Ministerul Economiei şi Finanţelor (1990 - 1991). Emisiunea este difuzată de două ori pe săptămână, joi şi vineri.
  • emisiunea Specialisti in Sanatate, sâmbătă, ora 9.00.
  • un nou sezon din reality-show-ul Fosta mea iubire (redifuzare), sâmbătă, ora 22.00.
  • emisiunea Tradiţii de la bunica (redifuzări), duminică, ora 12.00. Este un show gastronomic traditional, prezentat de actrita Valentina Fatu si de un personaj pe care, cu siguranta, il vom indragi: Nae Alexandru.
  • Opriti timpul! începe, duminică, 18 septembrie, de la ora 13.00. Emisiunea este realizată de Corina Chiriac.
  • Si eu m-am nascut in Romania, sâmbătă, 9.30. O emisiune cu şi despre romi. Gazdele emisiunii sunt actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu. Programul are rubrici cu informatii de actualitate, interviuri, reportaje, muzica si concursuri. "Politicieni, diplomati sau artisti, invitati in platoul emisiunii, descriu lumea diversa a romilor. Si aceasta pentru ca subiectele “misto” sunt altceva decat scandal!", potrivit reprezentanţilor Naţional TV.

GALERIE FOTO:

  • Alege iubirea
  • Si eu m-am născut în România
  • Testul iubirii
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    Național TV ar fi un foarte bun post de filme și seriale. Difuzează filme destul de bune, unele clasice, unele mai noi (chiar dacă de categoria B), iar din când în când mai scapă și câte un blockbuster de actualitate (aici îmi vine în minte "Cloud Atlas", care a fost difuzat la câteva luni de la lansare, doar că pe Național TV a trecut neobservat, în timp ce pe Pro TV a fost mega eveniment după ~un an). Ar putea fi ceva în genul nemțescului Kabel 1. Problema e că toate acestea trec cam neobservate din cauza producțiilor indiene și coreene care a generat postului o anumită imagine și a alungat un anumit tip de public.

    Dacă aș fi responsabil cu programele acolo, aș muta toate producțiile indiene și coreene pe Național 24 Plus, cu o promovare agresivă de rigoare, astfel încât să știe orice pasionat de asemenea producții că respectivul post e locul unde le găsește mereu. Astfel s-ar ridica audiența respectivului post cu siguranță, iar Național TV, rămânând un post mai „curat” (ceva gen Kabel 1, după cum spuneam) ar avea și el un câștig de audiență. Numa' zic.
  • Iuli Iuli
    @Mihai, nu e atat de minuscul, cel putin in audiente. De multe ori ocupa locul 5-6-7, luna trecuta a ocupat locul 8.
  • Mihai Mihai
    Acum, pe bune, pe cine intereseaza ce se intampla la National TV? Cine se targeteaza pe acest post minuscul?

Trimite un comentariu

sus