Skip to main content

FOTO. Locurile unde a filmat Discovery istoria Harley-Davisdon în România: Uzinele Filaret, velodromul Dinamo şi au reconstituit un orăşel american

 
FOTO. Locurile unde a filmat Discovery istoria Harley-Davisdon în România: Uzinele Filaret, velodromul Dinamo şi au reconstituit un orăşel american

Velodromul Dinamo, Moara Vlăsiei, Uzinele Filaret, Palatul Bragadiru, Odeonul sau Facultatea de Medicină sunt câteva dintre locurile în care a fost filmată miniseria Harley and The Davidsons, una dintre cele mai scumpe producţii Discovery. Aproape toată seria, care spune povestea faimoasei mărci Harleley-Davidson a fost filmată în România primăvara acestui an cu studiourile Castel Film.

Publicitate

Partea de oraş, prezentată în film, a fost construită pe platourile Castel Films. Este o replică a unui orăşel din statul Wisconsin.

Cristian Bostănescu, producătorul Castel Film, despre locurile în care s-a filmate seria:

„Partea de curse s-a filmat în trei locaţii majore. Una a fost în Balta Doamnei, unde am organizat două sau trei curse diferite. Am filmat acolo peste o lună. Mihai Bravu a fost cealaltă mare locaţie, cu aceea am şi închis programul. Şi a treia a fost la Dinamo, unde a fost cursa cea mai impresionantă.
Ca decoruri şi ca interioare au fost studiourile, fabrica Filaret, unde am filmat aproape tot episodul doi, acolo practic am construit fabrica Harley- Davidosn şi pe lângă acestea, au mai fost mici locaţii: Palatul Bragadiru, Teatrul Odeon, Facultatea de Medicină, Palatul Snagov.”

Producţia a debutat deja în România, cu primul episod, pe 11 septembrie, iar următoarele două episoade sunt programate pentru următoarele două duminic, 18 septembrie şi 25 septembrie.

Harley and The Davidsons, o serie de ficţiune inspirată din viaţa celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley - Davidson, va debuta în septembrie la postul Discovery.

Serialul îi are în rolurile principale pe Michiel Huisman (actor in „Urzeala tronurilor”), Robert Aramayo (actor in sezonul sase din „Urzeala tronurilor”) şi Bug Hall (a avut roluri in seriale precum „CSI” sau „Minti criminale”).

GALERIE FOTO. Unde s-a filmat Harley & The Davidsons:

Paginademedia.ro a mers pe platourile de filmare ale seriei Harley and The Davidsons. Video, în continuare:

Locurile în care s-a filmat seria. Imagini: Discovery

REZUMATE

Episodul 1:

Bill Harley şi fraţii Walter şi Arthur Davidson pun bazele unei companii care construieşte motociclete, într-o baracă din spatele casei familiei Davidson. Ajutaţi de geniul ingineresc al lui Bill, cei trei fac o motocicletă care e mai rapidă şi mai rezistentă decât orice alt motor produs de companiile concurente.

Arthur începe să promoveze acest produs al lor în Milwaukee, iar Walter face cunoscută afacerea aflată abia la început, riscându-şi viaţa în cursele de motociclete. Tot Walter consolidează ulterior reputaţia mărcii Harley-Davidson, învingând în competiţii motocicletele produse de Indian Motorcycles, o companie puternică şi cu resurse mult mai bogate. Pe măsură ce rivalitatea dintre cele două mărci creşte, cursele devin tot mai periculoase, cu consecinţe mortale.

Episodul 2:

Walter şi Bill îl conving pe Arthur că Harley-Davidson trebuie să reintre în comunitatea curselor de motociclete, dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.

Ei creează o echipă de curse a companiei, poreclită "The Wrecking Crew" (Echipajul distrugător), şi îşi înving cel mai mare rival, compania Indian Motorcycles, în curse ce au loc pe circuite din întreaga ţară. Cum însă atenţia lor se concentrează pe ascensiunea spre poziţiile de top din competiţii, fondatorii Harley-Davidson rămân vulnerabili în faţa unui pericol devastator şi neprevăzut, care ameninţă însăşi supravieţuirea companiei.

Episodul 3:

Marea Criză face ravagii în America, dând o grea lovitură industriei de motociclete. Harley-Davidson este la un pas de faliment. Presaţi de nevoia de a reduce cheltuielile şi obligaţi să facă diverse compromisuri, Walter, Arthur şi Bill aleg în schimb să rişte totul pentru cel mai ambiţios şi mai costisitor proiect al lor de până acum: o motocicletă de înaltă performanţă, care nu numai că le va asigura viitorul, ci în plus va consacra compania lor drept cel mai mare constructor de motociclete din America.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sexpistols sexpistols
    Harley-Davisdon? Harley- Davidosn ?
    Hai ca mai poti...

Trimite un comentariu

sus