Skip to main content

Giovanni Francesco, Music Channel: Nu sunt denunţător în cazul Ioana Băsescu

 
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click

Giovanni Francesco, acţionar al postului muzical Music Channel, reacţionează în legătură cu implicarea în dosarul în care a fost audiată şi Ioana Băsescu.

Publicitate

Giovanni Francesco, într-un document remis Paginademedia.ro:

"În urma speculaţiilor făcute în ultima vreme, legate de calitatea mea în dosarul în care este implicată Ioana Băsescu, ţin să precizez că nu am calitatea de denunţător în acest dosar, aşa cum fals este prezentat în unele organe de presă".

Antena 3 a spus, într-o ediţie Sinteza zilei, că Giovanni Francesco ar fi denunţătorul acesteia.

Potrivit Antena 3.ro, "Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Băsescu, a ajuns denunţător în dosarul în care fiica fostului preşedinte a fost pusă joi sub control judiciar"

Antena3.ro:

"Fiica cea mare a fostul preşedinte Traian Băsescu, notarul Ioana Băsescu, urmărită penal, sub control judiciar, pentru instigare la spălare de bani şi abuz în serviciu, se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), remis joi presei.

Potrivit comunicatului, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, şi fostul concubin al acesteia, Giovanni-Mario Francesco, au făcut, în 2010, o excursie în Cuba, folosindu-se de bani pe care i-au obţinut în mod nelegal pentru campania prezidenţială din 2009 de la o companie cu capital majoritar de stat."

Giovanni Francesco este acţionar al postului Music Channel. Are jumătate din postul TV. Celelalte 50 de procente sunt ale Integrasoft, o firmă deţinută 100% de RCS)

Notificarea lui Giovanni Francesco:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus