Skip to main content

Mălin Bot, înlocuit la conducerea site-ului evz.ro de un adjunct

 
Valentin Pîrcălabu, noul editor coordonator al site-ului evz.ro
Valentin Pîrcălabu, noul editor coordonator al site-ului evz.ro

Jurnalistul Mălin Bot, care a demisionat la începutul acestei săptămâni, a fost înlocuit la conducerea evz.ro de un adjunct al său. Valentin Pîrcălabu a preluat funcţia de editor coordonator al site-ului, după ce timp de aproape o jumătate de an a fost adjunctul lui Mălin Bot, potrivit unui anunţ al redacţiei.

Publicitate

„Venirea în familia EVZ a fost o adevărată provocare. În toată această perioadă, în care am fost editor coordonator adjunct, am învăţat constant. Pentru mine, cei mai importanţi sunt cititorii. Vom pune accent, în continuare, pe calitate şi o direcţie editorială echidistantă. Vom face presă cu responsabilitate şi îi vom ţine pe cititorii noştri conectaţi la cele mai importante evenimente, minut de minut. De asemena, aş dori să mulţumesc şi conducerii ziarului pentru încrederea acordată”, a spus Valentin Pîrcălabu, potrivit evz.ro.

CONTEXT. Jurnalistul Mălin Bot, redactor-şef al site-ului EVZ.ro, a demisionat, pe 29 august, din funcţia pe care a deţinut-o în ultimii patru ani, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„M-am gandit bine in ultimele zile la tot ce s-a intamplat la EVZ. La cele mai recente evenimente, dar si la altele mai vechi. Mai ales m-am gandit la sutele de mesaje primite de la publicul meu. Am cumpanit bine si am decis ca locul meu nu mai este la EVZ”, a declarat Mălin Bot pentru Paginademedia.ro.

„Sunt foarte multe motive care m-au determinat sa iau decizia asta. Acum insa nu vreau sa le expun pentru ca sunt in redactia EVZ multi colegi pe care ii apreciez mult si nu vreau sa afectez in niciun fel imaginea redactiei”, a mai adăugat el.

Plecarea lui Mălin Bot vine în contextul în care acesta a rămas fără emisiunea EVZ TV pe care o realiza la postul B1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus