Skip to main content

PRESA DE AZI. De la Gabriel Oprea la un Parlament cu cazier penal

 
PRESA DE AZI. De la Gabriel Oprea la un Parlament cu cazier penal

Ziarele deschid azi cu un subiect pornit de la cazul Gabriel Oprea, parlamentar care a scăpat de anchetă prin votul colegilor lui. Activităţile aleşilor din Parlament, subiect central pe agenda zilei din presa scrisă de azi. Retrospectiva parlamentarilor care s-au ascuns în spatele imunităţii pentru a scăpa de procurori, de pe prima pagină din Adevărul şi joaca de-a alba-neagra a aleşilor din legislativ cu justiţia, din România liberă, printre subiectele din presa scrisă de azi.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile ediţiilor printate de azi:

Adevărul titrează în prima pagină: „Cazierul penal al Parlamentului actual

Conform cotidianului, „după scandalosul caz Gabriel Oprea, 'Adevărul' face o retrospectivă a senatorilor şi deputaţilor care s-au ascuns în spatele imunităţii parlamentare pentru a scăpa de procurori. Cu alte cuvinte, un bilanţ al politicienilor care s-au considerat mai presus de oamenii de rând.”

România liberă deschide ediţia printată de azi cu titlul: „Parlamentul se joacă de-a alba-neagra cu justiţia

„Senatorii l-au salvat pe Gabriel Oprea de urmărirea penală, deputaţii au ignorat o decizie definitivă în cazul Petre Roman. Parlamentarii au pornit, cu trei luni înainte de alegerile generale, într-o ultimă cursă împotriva justiţiei, la finalul unui mandat în care peste 90 de deputaţi şi senatori au fost condamnaţi în dosare penale” notează RL în prima pagină.

Caţavencii: „PSD şi majoritatea parlamentară se ţin de cuvânt: Nu-l dau jos pe Cioloş pînă la alegeri

Kamikaze: „Copii, fugiţi!

„Dacă vă ia tanti Tatoiu la meditaţii, mai bine fugiţi în Spania sau în Italia. Dacă vă ia moş Boureanu de nevastă, mai bine fugiţi cu naşul de cununie. Tanti Tatoiu şi moş Boureanu vor să vă mediteze, respectiv să vă bată sau să vă ia de nevastă.”

Evenimentul zilei: „Medic pediatru, judecat pentru că i-a ars unui bebeluş penisul cu un bisturiu electric

Evz scrie azi în prima pagină că, „după scandalul provocat de electrocutarea medicului Marian Stamate de la Spitalul Colţea, un alt caz similar aruncă în aer sistemul medical românesc. De data aceasta, un medic a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de neglijenţă în serviciu, pentru că nu ar fi manevrat aşa cum trebuie electrocauterul din dotarea spitalului.”

Gazeta sporturilor: „Totul pentru Steaua

„Urmăritoarele liderului, Dinamo şi Pandurii, s-au împiedicat ieri. 'Câinii'au condus aseară până spre final la Ovidiu, însă elevii lui Hagi au egalat meritat”, scrie GSP în prima pagină.

Libertatea: „Lavinia, mireasă de Las Vegas

Conform cotidianului, „după aproape patru ani de amor discret, Ştefan Bănică jr. Pare dispus să-şi oficializeze relaţia cu Lavinia Pârva, însă evenimentul nu se va desfăşura conform tradiţiilor româneşti, într-o biserică de aici, ci se va produce peste ocean, urmând ca actele să fie întocmite în ţară, la starea civilă.”

Click!: „Gheorghe Ursu îşi riscă sănătatea pentru noul rol. A slăbit 25 de kilograme ca să fie poliţist

„Numai piele şi os. Aşa arată actorul Gheorghe Ursu, care, în vremurile lui 'bune', cântărea 87 de kilograme. Din fericire, actorul nu este bolnav, ci a dat jos 25 de kilograme pentru noul său rol de poliţist din filmul 'Câini'”, conchide tabloidul în deschiderea ediţiei de azi.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus