Skip to main content

Pro TV: Îi mulţumim lui Mimi Brănescu. Pentru o producţie de o asemenea anvergură, o echipă de scenarişti este firească şi aduce dezvoltări noi de situaţie şi intrigă

 
las fierbinti
las fierbinti

Pro TV, poziţie după plecarea scenaristului serialului Las Fierbinţi, Mimi Brănescu. “Îi mulţumim lui Mimi Brănescu pentru că a făcut parte din echipă şi îi urăm mult succes în proiectele următoare”, spun ofiailii Pro TV într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Publicitate

După ce Mimi Brănescu a ieşit din proiect, pentru Las Fierbinţi scriu, printre alţii Adrian Văncică (interpretul lui Celentano), Iulian Postelnicu, Mihai Bobonete şi Dan Panaet, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Pro TV, despre schimbările din Las Fierbinţi:

"Serialul Las Fierbinţi are personaje bine construite,umor de calitate şi este o comedie autentic românească, dezvoltată de o echipă de profesionişti. Pentru o producţie de o asemenea anvergură, o echipă de scenarişti este firească şi aduce dezvoltări noi de situaţie şi intrigă.

Adrian Văncică şi Mihai Bobonete sunt în acest proiect încă din prima zi, Iulian Postelnicu şi Dan Panaet completează formula, iar cu toţii au contribuit la scenariile serialului.

Noul sezon, pregatit de echipa noua de scenaristi, a debutat deja la Pro TV joia trecută, iar rezultatele înregistrate, 31.7% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial, demonstrează că fenomenul Las Fierbinţi continuă, iar poveştile sunt mai bune de la sezon la sezon.

Îi mulţumim lui Mimi Brănescu pentru că a făcut parte din echipă şi îi urăm mult succes în proiectele următoare."

Reamintim că Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinţi, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor – Aspirina în Las Fierbinţi – a ieşit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ardiles ardiles
    Se ssimte ca a plecat. Noul sezon are glume expirate si un nivel de umor valabil la gradinita. Am vazut primele episoade, dar nu ma mai uit.
    Sper ca Branescu sa se intoarca, a facut treaba excelenta pana acum.
  • Iuli Iuli
    Voi audientele n-aveti de gand sa le dati?

Trimite un comentariu

sus