Skip to main content

FOTO. Pro TV promovează show-ul Supravieţuitorul printr-o pictură 3 D într-un parc din Bucureşti

 
FOTO. Pro TV promovează show-ul Supravieţuitorul printr-o pictură 3 D într-un parc din Bucureşti

Pro TV promovează show-ul Supravieţuitorul printr-o pictură 3D realizată de 3D Joe and Max în parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.

Publicitate

Joe Hill, unul dintre cei mai buni artişti 3D din lume, se află în România şi a lucrat în weekend la o pictură 3D inspirată din reality show-ul ce va avea premiera pe 12 septembrie la Pro TV.

Creaţia sa va fi lansată în această seară, de la ora 18.00, în parcul I.O.R. (Parcul Alexandru Ioan Cuza), la capătul aleii principale.

Cum descriu oficialii Pro TV pictura semnată de Joe Hill:

"Imaginează-ţi că eşti la marginea unei prăpastii, picături reci de apă de la cascada de lângă te stropesc, o torţă aprinsă riscă să te ardă, iar singura ta scăpare este să traversezi prăpastia pe o frânghie pe care se odihneşte, relaxat, unul dintre cei mai periculoşi şerpi din lume: wala-wala. Tot acest univers în care peisaje deosebite se îmbină cu pericolele prezente la tot pasul a fost creat de 3D Joe and Max, care a surprins esenţa show-ului Supravieţuitorul în pictura 3D pe care o va finaliza astăzi!"

Reprezentanţii Pro TV mai anunţă că îi aşteaptă în parc pe toţi bucureştenii pe care îi invită să se pozeze cu pictura 3 D inspirată de show-ul Supravieţuitorul. Aceştia spun că le-au pregătit diverse surprize celor care vor fi prezenţi la eveniment.

Despre 3D Joe and Max

Joe Hill si Max Lowry sunt cei doi artişti din spatele 3D Joe and Max, care au hotărât să aducă picturile 3D mai aproape de publicul larg şi, din 2004, au creat adevarate opere de artă în oraşe din întreaga lume: Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles şi multe altele.

În anul 2011, cei doi au intrat în Guinness World Record: pentru cea mai mare pictura 3D (1.160 metri patrati) si pentru cea mai lunga pictura 3D (160 de metri).

FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus