Skip to main content

Producătorul matinalului Radio 21 a demisionat

 
Producătorul matinalului Radio 21 a demisionat

Plecare de la matinalul Radio 21. Bogdan Ciuclaru, cel care a produs matinalul prezentat de Bogdan şi Shurubel, părăseşte postul de radio.

Publicitate

„Zilele acestea am încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu EuropaFM/Radio 21. Ţin să mulţumesc colegilor şi tuturor celor care mi-au făcut şederea plăcută! Sunt fericit şi mulţumit că am putut să-mi pun amprenta pe unele dintre cele mai faine proiecte de-acolo. Acum e timpul pentru o nouă provocare!”, a anunţat el pe pagina de Facebook.

Carte de vizită

Bogdan Ciuclaru lucrează în media de la începutul anilor 2000, când a debutat ca redactor la Ziarul Dâmboviţa. A urmat reporter la Radio Minisat, iar în 2005 a fost, timp de un an, realziator TV la staţia din Târgovişte a postului Realitatea TV.

În 2006, a venit la Bucureşti unde a fost producător şi apoi realizator de programe la Radio Guerrilla, post la care a lucrat timp de şase ani. În 2013, a părăsit postul după ce Guerrilla a rămas fără licenţe.

Din mai 2013 a trecut în grupul Lagardere, unde a produs timp de un an matinalul Deşteptarea de la Europa FM. A trecut apoi la Radio 21, parte a aceluiaşi grup la Dimineaţa-n mare fel, matinalul prezentat de Bogdan şi Shurubel.

Tot în 2013, el a pus bazele site-ului de umor LeFrigaro.

În ultimul an, Ciuclaru a dezvoltat un proiect de interviuri video, realizate în maşină, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. El i-a avut drept pasageri pe Moise Guran, Cornel Ilie şi Irina Margareta Nistor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Io. Io.
    Fraier.

Trimite un comentariu

sus