Skip to main content

SCHIMBARE DE ULTIMA ORA. Emisiunea La Maruta, mutata cu doua zile inainte sa revina din vacanta

 
Catalin Maruta
Catalin Maruta

Emisiunea La Măruţă, care intră în al zecelea an la Pro TV, va fi mutată din grilă începând din acest sezon. Emisiunea lui Măruţă va intra de la ora 15.00, la 17.00. De la 18.00 va fi emisiunea lui Cabral, Ce spun românii.

Publicitate

Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă chiar de realizatorul Cătălin Măruţă, pe pagina sa de Facebook. „Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00”, a scris Măruţă pe pagina sa de Facebook.

Schimbare de ultimă oră vine după ce postul a anunţat în program că La Măruţă va debuta 18.00, din 12 septembrie. Cu toate acestea, pe post nu au rulat promo-uri la emisiunea lui Măruţă.

Postarea integrală a lui Cătălin Măruţă, în continuare:

Se spune ca celor mici nu le e frica de noutati, numai adultii se sperie de necunoscut. La mine e fix invers: a trebuit sa fiu om in toata firea sa invat ca schimbarea e buna. Ca nu intotdeauna ce stii deja bine este cel mai bun lucru din lume. Sunt adult si pot sa spun cu mandrie: ma bucur de noile provocari!

In toamna asta emisiunea mea intra in al zecelea an pe ProTV. E un lucru pe care nu il constientizez adesea, dar ma loveste atunci cand un tanar student imi spune ca se uita la noi de cand era mic. Atat de mult timp a trecut? Inseamna ceva. Mult.

Mereu mi s-a parut ca industria in care lucrez este frumoasa. Asa ca mi-am pus constant intrebari despre reinventarea emisiunii. Un nume nou, un decor nou, continut nou. In toamna asta, am simtit mai mult ca oricand nevoia unei schimbari majore. Si in vara, cand am plecat in concediu, eu, echipa mea si managementul ProTV ne-am gandit sa fim mai indrazneti. Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00.

Imi aduc aminte cand am venit in 2007 in ProTV, dupa ani de Tonomatul dp2 (si 10:00-12:00 mi se parea devreme), cat de inspaimantator mi se pare sa trec pe alt interval. Acum, sunt entuziasmat de schimbare. Cum spuneam, a fost nevoie sa ma maturizez ca sa inteleg ca fiecare schimbare poate insemna sute de noi oportunitati.

Pentru prima data, voi reusi sa imi iau fiul de la gradinita! O sa ajung mai devreme acasa si o sa imi pot culca fetita. Sunt cel mai fericit! Cu acest gand pornesc in aceasta toamna la drum. O noua etapa in viata mea. Una din multe altele care vor veni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Cred ca Teo nu se mai poate lauda cu locul 1 . o s o mute din nou
  • Iuli Iuli
    Cu Lectii de viata ce se intampla? Imi place mult emisiunea..
  • Iuli Iuli
    "Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00"

    Ce declaratie josnica:)) V-ati schimbat ora pentru ca nu face fata Simonei Gherghe, iar noul decor este din motiv ca Vorbeste lumea este mai buna, sau emisiunea lui Maruta era taiata de pe lista in toamna.

    Ce audiente face Ce spun romanii vs. Acces direct?

Trimite un comentariu

sus