Skip to main content

VIDEO. Fără Teamă. Altex, o reclamă cu trimiteri la concurentul eMag. O campanie cu un nou mesaj

 

VIDEO. „Salut, vecine! Ţi-ai luat televizor?”. Răspunsul nu vine. „Exact din ăsta mi-am luat şi eu, doar că mai ieftin”, continuă replica din noul spot Altex. O execuţie cu trimitere la concurentul eMag. Cum?

Publicitate

Coletul primit de nefericitul vecin, care a cumpărat un televizor mai scump, este însemnat în culorile tradiţionale ale retailerului eMag: albastru si puţin roşu.

Spotul altex marchează un nou mesaj al retailerului: „Fără Teamă. Fără teamă că cineva ştie un preţ mai bun.”

Reclama a fost făcută de agenţia Cohn&Jansen şi a fost filmată de Saga Film. Conceptul?

Tia Ghinea, Marketing Manager Altex:

„Prin campania Fără Teamă ne adresăm cumpărătorului actual, mult mai informat şi mai atent la valoarea pe care o primeşte prin investiţia pe care o face, vorbindu-i într-un mod direct, relaxat. Venim cu o abordare pragmatic-emoţională, dorind să construim mai departe conversaţia cu clienţii noştri într-un mod cât mai relevant pentru ei, trecând de la a răspunde unor nevoi la adresarea unui comportament de consum: astfel temerile din momentul achiziţiei devin irelevante în contentul Altex.

Mesajul campanie este «Fără teamă că cineva ştie un preţ mai bun. Dacă găseşti în altă parte mai ieftin, îţi dăm de 2X diferenţa», iar campania va fi comunicată integrat, cu execuţii pe toate canalele de comunicare: TV, radio, in-store şi online“.

„Ideea noii campanii porneşte de la situaţiile cu care se confruntă toţi consumatorii atunci când achiziţionează un produs, când fac o investiţie importantă, şi anume gândul că poate nu au găsit cea mai bună ofertă”, explică un comunicat.

VIDEO. Noul spot Altex, Fără Teamă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus