Skip to main content

VIDEO. Laura Bretan a pierdut finala America's Got Talent. Cine a fost marele câştigător

 
VIDEO. Laura Bretan a pierdut finala America's Got Talent. Cine a fost marele câştigător

Românca Laura Bretan, care a câştigat show-ul Românii au talent şi care a ajuns în finala show-ului omonim din Statele Unite, a pierdut premiul de un milion de dolari.

Publicitate

Câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon al show-ului a fost tot o foarte tânără cântăreaţă, Grace VanderWaal, în vârstă de doar 12 ani.

„Eşti o stea în devenire”, i-a spus Howie Mandel, unul dintre juraţii show-ului de talente, cel care a şi trimis-o pe Grace în faza de preselecţii, direct în semifinale, apăsând butonul auriu.

Grace VanderWaal, în finala America`s Got Talent

Laura Bretan, în finala America`s Got Talent

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antonia Antonia
    Foarte misto Grace, tocmai am citit ca toate piesele pe care le-a cantat in concurs sunt compuse de ea. Vocea, la fel, e foarte frumoasa si interesanta, intr-un fel aduce aminte de Janis Joplin, chiar daca nu seamana cu Janis. Si eu as fi votat-o, e whole package. Si mi-a mai placut ceva: transmite o emotie autentica, asta e o caitate foarte rara. Eu zic ca a meritat sa castige.

    Laura, pe de alta parte, are o voce mare, nimeni nu poate sa nege asta, dar i-a lipsit o chestie: credibilitatea. Daca parintii ei nu ar fi fost atat de lacomi/ahtiati dupa bani si n-ar fi adus-o si la 'Romanii au talent', probabil ar fi avut o sansa mai buna la marele premiu. Pentru americani a contat si faptul ca ea a mai castigat o data marele premiu, chiar daca l-a castigat in alta tara. Nu zice nimeni sa nu mai mearga la alte concursuri, dar sa fie altele, nu tot 'Got talent'. Cand incerci sa iei din nou marele premiu la acelasi concurs nu prea esti fair play si devii mai putin credibil. All by all, sa ne bucuram de amandoua, sunt amandoua minunate, fiecare in felul ei. Bravo, girls.
  • Iuli Iuli
    Ce voce frumoasa are Grace VanderWaal
  • geo geo
    Și eu aș fi votat cu Grace VanderWaal.

Trimite un comentariu

sus