Skip to main content

VIDEO. Agenţia Publicis semnează noua campanie pentru farmaciile Dona

 
VIDEO. Agenţia Publicis semnează noua campanie pentru farmaciile Dona

Agenţia de publicitate Publicis semnează noua campanie pentru lanţul de farmacii Dona. Protagonista campaniei este doamna Spirescu, bunicuţa-detectiv prezentă şi în campania anterioară a lanţului de farmacii.

Publicitate

Campania „Preţuri mai mici decât te aştepţi” va fi prezentă pe TV, radio, outdoor, indoor îm materialele din farmacii şi în online.

Campania prezintă o bătrânică, pe doamna Spirescu, care pleacă într-o călătorie în căutarea farmaciilor cu celele mai mici preţuri la medicamente, pentru ca, în final, să e întoarcă la farmacia Dona.

Jorg Riommi, Chief Creative Officer Publicis România:

“Noua campanie Dona din toamna aceasta o regăseşte pe doamna Spirescu căutând cele mai bune preţuri din farmacii. De această dată, bătrânica porneşte într-o călătorie prin toată ţara pentru a vedea imaginea de ansamblu a preţurilor din farmacii ca, mai apoi, la final, să revină la farmacia Dona.

Credem că noua abordare contribuie la instituirea ei ca expert oficial al preţurilor din farmacii şi, mai mult, ca un nou personaj amuzant pe piaţa reclamelor TV româneşti; nu vezi des într-o reclamă a unei farmacii o bătrânică care să îşi conducă maşina galbenă prin toată ţara. Noi suntem fericiţi cu rezultatul final şi suntem siguri că şi publicul va fi de acord cu noi.”

Spotul publicitar Dona:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus