Skip to main content

Andrei Pleşu şi Guran cu un text despre Cioloş, primele locuri în blogosferă

 
Andrei Pleşu şi Guran cu un text despre Cioloş, primele locuri în blogosferă

Mii de share-uri şi like-uri pentru Andrei Pleşu şi Moise Guran. Primul, pentru un text despre PNL, al doilea pentru un material despre Dacian Cioloş.

Publicitate

PNL - Le mal aimé (PNL - neiubit), titrează Andrei Pleşu în articolul cel mai apreciat şi distribuit din blogosferă. Articolul despre suferinţele Partidului Naţional Liberal scris de Pleşu a adunat mii de aprecieri şi distribuiri pe reţelele sociale.

Articolul scris ieri de Andrei Pleşu pe blogurile Adevărul cu titlul "PNL - Le mal aimé" a adunat aproape 3.500 de like-uri şi share-uri de la internauţi, potrivit unei monitorizări Facebrandspentru Paginademedia.ro.

Din materialul de pe blogurile Adevărul:

"De la o vreme, primesc tot felul de ecouri din care rezultă că Partidul Naţional Liberal se simte neiubit. El vrea sa se împrospăteze cu oameni noi, vrea să cîştige alegerile, vrea sprijin şi înţelegere, vrea competenţe proaspete, membri curaţi, solidaritate. Iar lumea nu pricepe.

Cei solicitaţi să adere ezită sau refuză, prim-ministrul nu vrea să asume o identitate de partid, USR nu se lasă anexat, pe scurt, partidul dnei Gorghiu se simte boicotat pe nedrept şi asta, în defavoarea naţiei."

În top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de ieri din blogosferă se regăseşte încă un material de pe blogurile Adevărul, două materiale de pe biziday.ro şi unul de pe petreanu.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai distribuite şi apreciate articole din blogosferă, conform monitorizării făcute de Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Blogurile Adevărul, “PNL - Le mal aimé”, de Andrei Pleşu

- 3.417 like-uri & share-uri;

2. biziday.ro, “Mişcarea lui Cioloş a schimbat deja planul bătăliei electorale”,

- 3.132 like-uri & share-uri;

"Principiile sunt de multe ori vorbe pe care le îmbărţişează declarativ toată lumea, eu mă aştept în continuare ca Dacian Cioloş să strângă o coaliţie nu numai în jurul său ci, mai ales, în jurul unor obiective pe care actualul Guvern Cioloş le-a început sau doar le-a anunţat. Cum ar fi reformele din Administraţie, Educaţie şi Sănătate, dar şi altele."


3. petreanu.ro, “C.P. Tăriceanu, baştanul hoţilor”,

- 2.276 like-uri & share-uri;

4. biziday.ro, “Umilirea publică a Codruţei Kovesi se face, clar, după un Media Plan”,

- 1.636 like-uri & share-uri;

5. Blogurile Adevărul, “De când Jandarmeria şi Ambulanţa sunt subordonate BOR?”, de Mihai Copăceanu,

- 842 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dida Dida
    De ei nu se mai știa nimic. Și s-au urcat să facă surfing pe valul informatic al lui dacianura Julian. Știam ca sunt oameni buni si.. o fac cu dreapta, scriu

Trimite un comentariu

sus