Skip to main content

GALERIE FOTO. iUmor, ai audienţă. Show-ul de talente al Antenei 1, ediţia cu cele mai bune cifre de până acum

 
GALERIE FOTO.  iUmor, ai audienţă. Show-ul de talente al Antenei 1, ediţia cu cele mai bune cifre de până acum

AUDIENŢE. Antena 1 a condus audienţele cu prima ediţie a show-ului iUmor, în care juraţi sunt Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

Publicitate

Aceasta a fost emisiunea cu cele mai bune cifre, pe publicul comercial, a unei emisiuni de la Antena 1, din această toamnă.

Paginademedia.ro prezintă cifrele obţinute duminică seara de emisiunea iUmor:

NAŢIONAL. Show-ul de talente comice de pe Antena 1 a fost urmărit de 1,5 milioane de persoane din întreaga ţară, pe intervalul în care a fost difuzată, 20.00 - 22.15. Pro TV a fost pe locul al doilea, pe interval, cu ştirile din sport şi meteo, urmate de filmul de acţiune Alertă de grad zero.

URBAN. iUmor a avut cifre bune şi la oraşe: aproape 900.000 de privitori. Pro TV a avut 716.000 de privitori, pe acelaşi interval. Digi Sport 1 a avut poziţia a treia. Postul a avut pe interval meciul Steaua - U Craiova, care a avut o medie de 446.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, iUmor a avut cifre mai bune decât toate ediţiile X Factor, Chefi la cuţite sau Te cunosc de undeva, din acest sezon. Show-ul a avut 507.000 de privitori cu vârste între 18 şi 49 de ani. Pro TV a avut cu aproape 100.000 de telespectatori mai puţini decât Antena. Şi aici, Digi Sport 1 a avut, cu meciul Stelei, poziţia a treia.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.503.000 8.4 17
2 Pro TV 1.169.000 6.5 13.2
3 Kanal D 677.000 3.8 7.7
4 Romania TV 586.000 3.3 6.6
5 Prima TV 574.000 3.2 6.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 896.000 9.2 17.9
2 Pro TV 716.000 7.4 14.3
3 DigiSport 1 446.000 4.6 8.9
4 Kanal D 367.000 3.8 7.3
5 Romania TV 325.000 3.3 6.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 507.000 11.3 25.1
2 Pro TV 410.000 9.2 20.3
3 DigiSport 1 192.000 4.3 9.5
4 Kanal D 127.000 2.8 6.3
5 Prima TV 107.000 2.4 5.3

GALERIE FOTO. iUmor, prima ediţie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Expertul, esti atat de frustrat ca Antena1 a batut Pro in zilele de luni-marti-weekend incat zici ca toate emisiunile sunt copiate.. Pai daca tot zici ca HamTalent este din sectiunea "animale by Got Talent", pai si Vocea Romaniei este din sectiunea "muzica by Got Talent", mai exact (dupa gandirea ta de frustrat) toate emisiunile sunt copiate din Got Talent, wtf?! Fiecare emisiune are formatul ei, dar nu inseamna ca sunt copiate, sau producatorii n-aveau voie sa faca formate doar din motiv ca mai exista si la Got?

    Bravo Antena1 ca face emisiuni, chiar daca nu le iasa, macar incearca.
  • Lucian Lucian
    Oameni buni, va certati degeaba. Eu nu pot decat sa ma bucur ca mai castiga si Antena 1 audientele. Asta inseamna concurenta adevarata, iar concurenta nu face decat bine. In felul asta avem sanse sa vedem productii bune si cat mai bine realizate. Multa lume radea de Mona Segall ca nu o sa faca mare branza. Dupa numai 2 ani, iata ca incep sa se vada rezultatele. Eu unul prefer Chef la cutite de pe A1, dar in egala masura prefer Visuri la Cheie sau Vocea Romaniei in locul X-Factor sau In puii mei. Asta nu inseamna ca nu incerc sa vad in reluare X-Factor. Prefer, de asemenea, TCDU, decat un film de pe Pro. Dar, asa cum am zis, astea sunt preferintele mele si nu are sens sa jignesc un alt cititor doar pentru ca se uita la altceva. Si, ca sa inchei, Pro-ul ar face bine sa ia masuri, pentru ca nu peste mult timp Antena 1 va trece la formatul HD, ceea ce inseamna inca un plus pentru ei.
  • Mihail Mihail
    @Expertul - Doar pentru faptul ca Pro TV ia bătaie de la Antena 1, nu înseamnă că e un format copiat. Este un format de talent show (ca multe altele care există pe piață).

    Există o sumedenie de diferențe între iUmor și Got Talent.

    1. Audițiile se filmează într-un studio de televiziune și nu în țară, prin diverse teatre.
    2. Momentul unui concurent nu poate fi oprit. Nu există X și Golden Buzzer.
    3. Nu există "etapa următoare" și semifinale, ci doar finală.
    4. Jurații nu își spun votul direct.
    5. Sunt mai multe chestii din back-stage.

    Și pot continua tot așa.

    Faptul că Pro TV a luat bătaie de la Antena 1, demonstrează că există o piață vie. Până acum, doar Kanal D mai bătea pe național și urban Pro-ul. Toamna asta a fost nefastă pentru Pro (alegeri greșite) și iată că Antena 1 a speculat și a câștigat. Dar nu știm pentru cât timp.
  • Expertul, Expertul,
    @mileog, Esti un copil obraznic, ***. Specialistii din televiziune cu care am discutat spun ca iumor copiaza Got Talent. Antenistii, la Romania danseaza au copiat sectiunea cu dansuri din Got Talent, iar anul trecut, la Ham talent au copiat sectiunea cu animale. @ iuli, Da, am urmarit un ep iumor sezonul trecut. La Got Talent nu se fac glume? Poate nu stii, dar Got Talent are o sectiune cu momente amuzante. De la un amator de seriale turcesti nu ma astept sa inteleaga aceasta industrie.
  • MariusONC MariusONC
    @Expertul: Ba o înțeleg destul de bine, chestia este că tu eşti doar un simplu fan înfocat al Pro-ului care te zvârcoleşti că ProTv şi-o mai ia pe cocoaşă xe la Antenă. Atât.
  • mile mile
    expert, esti prea penibil, si inainte de got talent au fost formate asemanatoare
  • Iuli Iuli
    @Expertul, tot o copie ramane chiar daca e formatul de la producatorii mari. In Romania a fost prima data FamiliaDA, apoi la Pro. Asa e si cu Jocuri de celebritate, faptul ca au audienta este ca orice ar da Pro pe post, se vinde in proportie de 80%.

    Cat despre iUmor-Copie Got Talent, macar ai urmarit editiile? Acolo merg persoane care fac glume, nu acrobatii ca la Got. Daca habar n-ai despre ce e in emisiune, taci.
  • Expertul, Expertul,
    @marius ONC, Daca nu intelegi aceasta industrie nu mai comenta! Da, antenuta1, ar trebui actionata in judecata de ProTV si Fremantle Media, pentru copierea formatului Got Talent. @iuli, Poti face diferenta dintre a cumpara sau a fura? ProTV a cumparat formatul Ce spun romanii de la Fremantle Media si spre deosebire de antenisti, a produs asa cum trebuie acest format.
  • Expertul, Expertul,
    @mihail, In timp ce ProTV plateste sute de mii de euro la Fremantle Media pentru Got Talent si cauta talent, la antenuta 1, la iumor, un format care se vrea original, se prefac ca se cauta umor. La ambele show-uri elementul aducator de audienta e diversitatea. Numere amuzante de dans,muzica, magie, acrobatie, actorie etc. sunt elementele de succes ale formatului Got Talent peste tot in lume, dar din acest an, sunt prezente si la iumor, asa zis un format original a1. Got Talent si iumor, copia de doi lei de la antena 1, au ambele trei jurati si doi prezentatori.
  • mile mile
    cipica, nu intelegi ca au fost formate cu talentati inainte de got talent
  • Iuli Iuli
    Pacat ca Antena1 nu a investit pana acum in HD, sunt sigur ca aveau alta audienta, mai mare.

    Si cred ca Intact o sa puna HD-ul doar pentru Antena1, Happy si Stars. Batranii de pe Antena3 n-au nevoie de HD, la fel si tinerii care asculta muzica pe ZuTV.
  • Cipica Cipica
    SUCCES . SUPRAVIETUITORUL CEL MAI BUN , URMARITIL MERITA
  • Cipica Cipica
    Cata ipocrizie pe uni de pe aici . este o copie fidela a Go Talent nu o mai da ti voi astia de la ,,,,,,,,,, dupa colt . si nu i mai jigniti pe alti , ca sunt frustrati sau cum le spuneti , ca nu sunteti mai destepti , ,oricum spalati va pe cap cu emisiuniile de doi lei , am vazut pe unul care tremura ca nu putea sa vada antena 3 cred ca i ii indoctrineza pe cei care se uita prea mult la ei
  • Anonim Anonim
    Concurentul francez, a fost si la das Supertalent in Germania. Deci clar, totul e o făcătură. Adică cei de la Antene plătesc așa zișii "candidați".
    Nu mi se pare un show reușit. Nu știu de ce-i tot lăudați. E doar un show de umplutura. Dacă nu ați observat, sunt aceeași oameni in juriu, nimic nou sub soare.
  • F F
    @Iuli : Nu. Protv a cumpărat formatul internațional, așa cum a făcut și Antena la vremea ei. Diferenta e ca o televiziune a reușit sa îl producă bine. Sa știi ca peste tot în lume e lupta mare pentru diferite formate. Pana și paginademedia a scris cum BBC a pierdut The Voice și Bake off. Cineva a creat formatele astea și le vinde mai departe. Corect e sa le cumperi, nu sa te prefaci ca ai creat ceva când copiezi un format 90 la suta.

    Dincolo de asta, ceea ce contează aici e ca Antena a știut în ce sa își bage banii sezonul ăsta. Protv a primit destule semnale ca talent show urile încă sunt foarte populare în România, dar a preferat sa aibă o toamna cu un singur format de gen în loc de 3 anunțate și au dat chix. Sa vedem cum se salvează.

Trimite un comentariu

sus