Skip to main content

GALERIE FOTO. iUmor, ai audienţă. Show-ul de talente al Antenei 1, ediţia cu cele mai bune cifre de până acum

 
GALERIE FOTO.  iUmor, ai audienţă. Show-ul de talente al Antenei 1, ediţia cu cele mai bune cifre de până acum

AUDIENŢE. Antena 1 a condus audienţele cu prima ediţie a show-ului iUmor, în care juraţi sunt Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

Publicitate

Aceasta a fost emisiunea cu cele mai bune cifre, pe publicul comercial, a unei emisiuni de la Antena 1, din această toamnă.

Paginademedia.ro prezintă cifrele obţinute duminică seara de emisiunea iUmor:

NAŢIONAL. Show-ul de talente comice de pe Antena 1 a fost urmărit de 1,5 milioane de persoane din întreaga ţară, pe intervalul în care a fost difuzată, 20.00 - 22.15. Pro TV a fost pe locul al doilea, pe interval, cu ştirile din sport şi meteo, urmate de filmul de acţiune Alertă de grad zero.

URBAN. iUmor a avut cifre bune şi la oraşe: aproape 900.000 de privitori. Pro TV a avut 716.000 de privitori, pe acelaşi interval. Digi Sport 1 a avut poziţia a treia. Postul a avut pe interval meciul Steaua - U Craiova, care a avut o medie de 446.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, iUmor a avut cifre mai bune decât toate ediţiile X Factor, Chefi la cuţite sau Te cunosc de undeva, din acest sezon. Show-ul a avut 507.000 de privitori cu vârste între 18 şi 49 de ani. Pro TV a avut cu aproape 100.000 de telespectatori mai puţini decât Antena. Şi aici, Digi Sport 1 a avut, cu meciul Stelei, poziţia a treia.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.503.000 8.4 17
2 Pro TV 1.169.000 6.5 13.2
3 Kanal D 677.000 3.8 7.7
4 Romania TV 586.000 3.3 6.6
5 Prima TV 574.000 3.2 6.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 896.000 9.2 17.9
2 Pro TV 716.000 7.4 14.3
3 DigiSport 1 446.000 4.6 8.9
4 Kanal D 367.000 3.8 7.3
5 Romania TV 325.000 3.3 6.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de duminică, 2 octombrie, pe intervalul iUmor (20.00-22.15), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 507.000 11.3 25.1
2 Pro TV 410.000 9.2 20.3
3 DigiSport 1 192.000 4.3 9.5
4 Kanal D 127.000 2.8 6.3
5 Prima TV 107.000 2.4 5.3

GALERIE FOTO. iUmor, prima ediţie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Chiar buna emisiunea, majoritatea concurentilor au fost amuzanti, iar francezul era parca venit de pe alta planeta - atat de suprarealist era totul. Punctele slabe are emisiunii mi se par Delia si Vlad, dar sunt compensate de ceilalti jurati si concurenti.
  • MariusONC MariusONC
    @Expertul: Bre, te dăduși de gol.
    Tu zici că Antena 1 trebuie dată în judecată pentru că a copiat PROTV? Waw. Cum a copiat? Ce a copiat?
    E clar, ți-am făcut portretul robot: tu ești vecinul de bloc care dă toată ziua telefon la primărie că vecinul își face nu știu ce modificări în apartament și am impresia că ai și câteva zeci de procese pe rol ;)
    Gata, nu te mai bag niciodată în seamă, mi-am dat seama de persoana ta. Ești genul de turnător la Primărie :)))
  • Iuli Iuli
    Oricum, nu cred ca ProTV se supara pentru audienta de aseara, mai ales ca este una buna, fata de multe alte productii


    "Degeaba esti pe 1 la distanta mica SAU degeaba esti sus, daca nu te mentii" ~ proverb ~
  • Iuli Iuli
    @Expertul, esti frustrat?
    Ps: Protv a copiat FamiliaDA, degeaba zici ca e formatul original, in Romania ramane o copie.
  • Mihail Mihail
    Nu apăr Antena 1, dar nu au copiat nimic. Formatul a fost gândit de ei și nu are nici o legătură c9 u Got Talent. Spuneți-mi punctul ce elemente sunt similare cu Got Talent. Că așa și jurnalele de știri se pot considera un format de televiziune, nu? Pot să vă spun până mâine diferențe între Got Talent și iUmor. Și nu, nu țin cu A1. Ba chiar îi ironizez, pe unde am ocazia. Mai ales pentru 16:9 și HD.
  • Stela Stela
    Postati si audientele serialelor tv pe luna septembrie 2016.
  • mile mile
    bai expertule , emisiuni cu talente au fost la antena inainte de pro tv , esti prea indoctrinat , gong show si secret talent , ai auzit de ele, este o copie foarte buna , daca face audienta , dar a emisiunii stand-up comedy din america , dar ai voie sa faci la fel cu alta denumire , ai inteles
  • Expertul, Expertul,
    Tare sunt curios cum ar reactiona antenistii, daca ProTV s-ar apuca sa copieze chefi la cutite si te cunosc de undeva, doua emisiuni cu audiente foarte bune la antena 1, asa cum face antena 1 cu Got Talent de ani de zile. In Romania talent show-urile sunt la putere si asa cred ca vor ramane inca multi ani.
  • Ionut Ionut
    Nu vede nimeni ca pe comercial titlul tabelului spune altceva?
    Audienta posturilor TV de sâmbătă, 1 octombrie, pe intervalul Te cunosc de undeva (20.00-22.15), pe publicul COMERCIAL:
  • Expertul, Expertul,
    E de remarcat ca audientele iumor sunt foarte apropiate de cele obtinute saptamana trecuta, de kix factor, in timp ce la ProTV filmele n-au audiente stabile. Antena 1 merita felicitari cand obtine audiente mari cu formate noi, dar in cazul iumor cred ca ar trebui actionati in judecata pentru furt. Pentru mine e evident ca iumor este o copie de doi lei, dupa partea amuzanta din formatul Got Talent.
  • F F
    @Marius : rămâne de văzut. Din fericire și au mai reparat day time ul, ca altfel Protv avea și mai mari probleme. Protv s a bazat în ultimii ani pe avansul considerabil din prime time. Toamna asta acest avantaj exista momentan doar in serile de miercuri și vineri.
  • Marius-Viorel Marius-Viorel
    Bravo, Antena1! Desi acum cativa ani era exclus sa fac astfel de o afirmatii pentru ca eram fan infocat ProTv, trebuie sa spun ca ii felicit pe cei din Antena! ProTv poate ca inca straluceste, dar din pacate, si.a pierdut din consistenta, poveste, farmec...
  • mile mile
    chiar sunt concurenti buni , dar si alte tv au programe mizerabile , reluari de filme si reality-uri , se pare la noi emisiunile cu talente sunt mai vizionate decat supravietuitorul , dar si pt ca e facut foarte slab ca show si ca probe , antena are cea mai consistenta grila in aceasta toamna
  • MariusONC MariusONC
    @F: Deşi nu mă uit mai deloc la Pro Tv şi nu-s fan al postului, nu cred că au probleme. Stau bine pe Stirile Protv şi pe alte tronsoane. Antena 1 stă bine pe câteva emisiuni: Chefi la cuțite, Iumor şi emisiunile din timpul zilei. E greu spre imposibil să depăşeşti Protv.
  • F F
    Vă fi o toamna cu probleme la Protv. Antena a ales bine, Protv a ales prost și pentru asta va trebui sa lupte ceva pentru audiente. Chiar sunt curios cum se va vedea în audientele lunare rezultatele slabe ale grilei Protv.

Trimite un comentariu

sus