Skip to main content

BBC a anulat o emisiune criticată pentru glume referitoare la viaţa sexuală a reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii

 
Foto: theguardian.com
Foto: theguardian.com

BBC a anulat o emisiune prezentată de David Baddiel la BBC Radio 4, care a fost criticată de peste 120 de persoane pentru glume referitoare la viaţa sexuală a reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, scrie News.ro, care citează The Guardian. Glumele au fost făcute chiar în ziua în care suverana a împlinit vârsta de 90 de ani.

Publicitate

Emisiunea ”Don’t Make Me Laugh”, creată şi prezentată de David Baddiel, include comentarii ale unor invitaţi pe mai multe subiecte date.

Un episod înregistrat, care a fost difuzat la ora 18.30 în ziua în care regina sărbătorea împlinirea vârstei de 90 de ani, a inclus subiectul ”Regina trebuie să fi întreţinut relaţii sexuale de cel puţin patru ori”.

Printre invitaţi s-a aflat şi actorul de comedie Russell Kane, care a făcut glume despre regină şi soţul ei, ducele de Edinburgh.

BBC a primit peste 120 de reclamaţii despre emisiune, iar conducerea instituţiei, BBC Trust, a decis că invitaţii au făcut comentarii ”personale, intruzive şi înjositoare”.

Ulterior, David Baddiel a cerut scuze pentru secţiunea ofensatoare a emisiunii şi a spus că nu a intenţionat să difuzeze episodul de ziua reginei, ci cu o săptămână mai târziu.

Grupul media a hotărât să anuleze emisiunea, dar s-a declarat dispus să lucreze cu David Baddiel şi în viitor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus