Skip to main content

Câţi abonaţi are Orange la televiziunea prin satelit? A sărit de pragul propus pentru 2015

 
Orange
Orange

Orange a sărit de pragul de 300.000 de abonaţi la serviciile de televiziune prin satelit, potrivit ultimelor date ale companiei. Numărul total de abonaţi la satelit, raportat în luna septembrie, este de 315.000.

Publicitate

Faţă de luna martie, creşterea este foarte uşoară: în primăvară, operatorul avea 294.000 de abonaţi pe TV, sub ţinta de 300.000 asumată pentru sfârşitul anului 2015.

Orange este in continuare pe pozitia patru pe piata TV prin satelit dupa operatorii Telekom (peste un milion de abonaţi), RCS&RDS si UPC, acesta din urma avand 344.900 de abonati la sfarsitul lunii iunie din acest an.

Serviciile de televiziune sunt incluse de Orange, din luna septembrie, într-un pachet special. La începutul lunii septembrie, compania a lansat pachetul de servicii convergente, Orange Home, în peste 90 de oraşe din România, prin care ofera acces la internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, la televiziune prin cablu şi la telefonie fixă.

Cifre generale Orange, septembrie 2016:

  • Orange a mai anuntat ca a ajuns la un numar total de 10.175.000 de clienti (n.a SIM-uri valabile) in trimestrul incheiat in data de 30 septembrie din acest an, in scadere cu peste 100.000 de clienti fata de perioada similara a anului trecut.
  • Fata de trimestrul doi din acest an, numarul clientilor Orange a crescut cu peste 300.000 de clienti in trimestrul trei din acest an, progres susţinut de creşterea bazei de abonaţi cu 4,8%.
  • Pe de alta parte, fata de aceeasi perioada de referinta veniturile au crescut cu 3,3% pana la 251,1 milioane de euro.
  • La începutul lunii septembrie, compania a lansat pachetul de servicii convergente, Orange Home, în peste 90 de oraşe din România, prin care ofera acces la internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, la televiziune prin cablu şi la telefonie fixă.
  • Traficul de internet mobil s-a dublat, iar traficul 4G a crescut de 4 ori în ultimul trimestru faţă de cel din anul anterior. Ponderea telefoanelor 4G din totalul smartphone-urilor vândute a crescut cu 16 puncte procentuale faţă de anul trecut, iar numărul de clienţi este şi el în creştere, ajungând la 1,9 milioane.

Citeşte şi:

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus