Skip to main content

Cioloş a anunţat lansarea unui site cu informaţiile publice, publicate din oficiu. Românii comentează pe Facebook

 
Cioloş a anunţat lansarea unui site cu informaţiile publice, publicate din oficiu. Românii comentează pe Facebook

Premierul Dacian Cioloş a anunţat ieri, pe pagina sa de Facebook, lansarea site-ului edirect.e-guvernare.ro, care va cuprinde "informaţii şi modelele de formulare sau cereri aferente tuturor serviciilor publice, din oficiu, în format electronic". Postarea sa a strâns cele mai multe comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Ce a scris premierul pe Facebook:

"Un nou pas în procesul de simplificare: punctul de contact unic electronic. Toate informaţiile şi modelele de formulare sau cereri aferente tuturor serviciilor publice vor fi publicate din oficiu, în format electronic, pe edirect.e-guvernare.ro iar astăzi a fost dat startul oficial. Ministerele şi agenţiile subordonate acestora au ca termen finalul anului 2016 pentru publicarea tuturor informaţiilor în portal. Mergem mai departe cu debirocratizarea şi ne ghidăm la fiecare pas după principiul: mai simplu pentru cetăţeni."

Topul celor mai distribuite materiale din blogosferă (share plus like), miercuri, 5 octombrie:

1. Pagina oficială Dacian Cioloş

- 207 comentarii;

2. Pagina oficială Dacian Cioloş - 171 comentarii;

"Pentru fiecare dintre noi există măcar un dascăl care ne-a inspirat, ne-a încurajat şi a pus bazele cunoaşterii şi conştiinţei individuale, punându-şi amprenta asupra formării noastre. Poate fi vorba de învăţători, profesori din şcoala generală sau liceu, cadre didactice din învăţământul superior, dar sigur am întâlnit acest dascăl dedicat.

Astăzi este un bun prilej să ne gândim la ei cu recunoştinţă şi să le mulţumim pentru rolul avut în definirea noastră personală şi profesională. Pentru că, a fi dascăl nu este doar o meserie, este o vocaţie şi o mare responsabilitate faţă de copiii şi tinerii pe care îi educi."

3. Pagina oficială Victor Ponta, cu postarea - 164 comentarii;

"Dl Iohannis il plagieaza pe Basescu din 2012 ("nu o sa il nominalizez niciodata pe Ponta la functia de Prim Ministru")! Rog pe cineva sa ii traduca in germana decizia CCR si sa o puna pe prompter cand il apuca iar vorbaria!

Haideti sa il lasam pe Iohannis cu Basescu si scandalurile lor si sa vorbim despre Guvernarea din 2017 - salarii, pensii, locuri de munca, taxe, spitale, scoli, drumuri, investitii, fonduri europene, situatia noastra regionala samd!
Si pe 11 Decembrie o sa ii aratam lui Iohannis ca in Romania decide iar "norodul" si nu "tagma jefuitorilor"!"

4. Pagina oficială Gabriela Firea (https://www.facebook.com/gabifirea/), cu postarea - 132 comentarii;

"Libeeeerr de la gradi, de Ziua Mondiala a Educatiei!
La multi ani cu sanatate si succes tuturor dascalilor si elevilor!"

5. Pagina oficială Klaus Iohannis, cu postarea - 112 comentarii.

"Am fost extrem de impresionat să întâlnesc în această seară, la reprezentaţia operei „Parsifal”, de la Ateneul Român, un public tânăr şi entuziast, care a umplut sala. A fost un spectacol special, pus în scenă de maestrul Christian Badea şi echipa sa deosebită, pe care i-am felicitat pentru performanţa extraordinară. Mă bucur că generaţia tânără apreciază cultura de calitate şi îmi doresc ca astfel de spectacole să fie şi în continuare la fel de bine primite."


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus