Skip to main content

Cum s-a viralizat în social media proiectul lui Dacian Cioloş, România100: zeci de mii de comentarii şi share-uri

 
Cum s-a viralizat în social media proiectul lui Dacian Cioloş, România100: zeci de mii de comentarii şi share-uri

Dacian Cioloş, postare-vedetă pe Facebook. Platforma România100, anunţată de Dacian Cioloş, aseară pe pagina sa de socializare a devenit virală pe Facebook. În nicio zi de la publicare, postarea lui Cioloş a fost distribuită de peste 12.070 de ori. La acestea se adaugă 22.790 de like-uri şi 1.226 de comentarii.

Publicitate

Potrivit monitorizării FacebrandsPRO, textul lui Dacian Cioloş a fost cea mai comentată postare a unui politician pe ziua de ieri: peste 1.200 de comentarii.

Totodată, o analiză FacebrandsPRO la solicitarea Paginademedia.ro, arată că site-ul ro100.ro, pe care Dacian Cioloş şi-a publicat platforma, a fost distribuit de peste 24.300 de ori. Dar şi petiţia a fost virală, depăşind 11.000 de like-uri şi share-uri.

Cum a stat site-ul care a postat platforma?

Platforma a fost publicată pe site-ul RO100.ro. Într- singură zi, ieri, când a fost şi lansat, site-ul cu platforma premierului Dacian Cioloş a fost vizitat de peste 100.000 de cititori unici, cei mai mulţi (peste 80%) fiind din România. Până în prezent, 31.400 de români au semnat petiţia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Care petitie?
  • mileul mileul
    Frustrari tip RomaniaTV , tbancu ?
  • tbancu tbancu
    paginademedia presteaza PR politic? Nu e prima data cand observ asemenea tip de activitate.
    Nu e o problema acest lucru, dar sa te pretinzi deontolog (analizand prestatia colegilor de breasla) si defapt sa fi incartiruit politic nu e corect. Nu e corect in primul rand ptr cel care te citeste. Oricum afinitatile media si politice se vad de la distanta

Trimite un comentariu

sus