Skip to main content

De la Antena 3, la postul public. Ionuţ Cristache va face principalul talk-show la TVR 1, la bătaie cu Gâdea

 
De la Antena 3, la postul public. Ionuţ Cristache va face principalul talk-show la TVR 1, la bătaie cu Gâdea

Mutare la TVR. Ionuţ Cristache, până recent reporter şi realizator de emisiuni la Antena 3, se alătură postului public. El va prezenta începând de luni, 24 octombrie, principalul talk-show de la TVR 1. Emisiunea va fi zilnic, de luni până joi, de la ora 21.00, la bătaie cu Sinteza zilei a lui Mihai Gâdea.

Publicitate

Conform oficialilor postului public, decizia de a-l aduce pe Cristache vine ca o completare a echipei TVR, în perspectiva schimbărilor din organizarea Televiziunii Române.

Irina Radu, şefa TVR:

„Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască, împreună cu o echipă, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor şi cerinţelor pieţei

Televiziunea publică are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o nouă perspectivă, mai mult curaj, imaginaţie, verb potrivit şi pentru publicul mai tânăr”.

CARTE DE VIZITĂ:

Jurnalistul are o experienţă de opt ani în media, a debutat ca redactor la secţia din teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator.

În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani.

A realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, el a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.

Iniţial, despre mutarea lui Ionuţ Cristache la TVR a scris HotNews.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yoana yoana
    @George, "experienta si vechimea" sunt irelevante pentru o televiziune depasita de Disney Channel. Hai sa fim seriosi si sa acceptam faptul ca Televiziunea Romana are nevoie de oameni noi in toate structurile, de putin aer proaspat. Oamenii care pierd vremea pe holurile televiziunii sunt depasiti de industrie, de tehnologie, de ceea ce inseamna performanta. Faptul ca sunt oameni trecuti de prima tinerete, cu un CV impresionant si cu multi ani de experienta, nu inseamna ca si sunt in stare sa faca o treaba buna in 2016. Nu cred ca-si mai permite nimeni sa piarda vremea.
  • Tereza Tereza
    Un oportunist fara scrupule
  • iOAN iOAN
    De la acest individ libidinos,nu am retinut decat expresia cu "in p..., mea",bipate la A3.Se crede mistocar,dar nu se uita la fata lui .Pentru asta sa platesc taxa TV ????
  • George George
    E JALE!!!
    E plin TVR-ul de redactori, reporteri si prezentatori cu vechime si experienta.
    Nu conteaza asta pentru Irina Radu. Face angajari in DRACI!
  • yoana yoana
    Curajoasa alegere. Irina Radu e pusa pe fapte mari, asta e mult mai bine decat sa nu faca nimic. Doar incercand o sa-si dea seama daca achizitiile astea sunt de bun augur sau nu. Important e ca TVR-ul incepe sa se dezmorteasca din lunga adormire in care a fost bagat pana acum.

    Speram totusi ca emisiunile noi, cu prezentatori noi, sa arate mai bine, sa nu traim cu impresia ca totul se petrece cu stangacie intr-o televiziune cenusie, comunista. Iar cadrele in miscare, de trav, sa fie line, nu sacadate asa cum sunt la emisiunea Emei Zeicescu si la show-ul lui Gainusa. Pe bune, nimeni nu a observat ca acel cadru se scutura in toate directiile?

    Un mic hint pentru madame Radu: daca tot faceti achizitii, investiti in proiecte, faceti ceva ca informatia sa ajunga si la noi. Am aflat astazi, pur intamplator, ca Arvat prezinta stirile pe TVR2. Really? Daca aduceti toate vedetele lui peste prajit ca sa va uitati voi la ele, sa nu va mirati de ce aveti 0.2 rtg in momentele de varf.
  • Dan Petrea Dan Petrea
    Alt personaj odios adus in curtea TVR de Irina Radu.
  • mileu mileu
    Ce față are , zici ca e mile :)
  • Adi Adi
    Si daca vrei sa te ingropi singur si nu faci o asemenea tampenie.Dar, dupa cum vedem, TVR aduna toti expiratii aruncati de alte televiziuni. Ca sa nu mai spun de pilosi. Iar se umple TVR de fini, nasi, amante etc.

Trimite un comentariu

sus