Skip to main content

EXCLUSIV. Costin Ștucan, demisie de la conducerea ProSport. Unde va merge

 
EXCLUSIV. Costin Ștucan, demisie de la conducerea ProSport. Unde va merge
Foto: Sport.ro

Jurnalistul Costin Ștucan a demisionat de la ProSport, publicație pe care o conducea din funcția de redactor-șef. Din informațiile Paginademedia.ro, jurnalistul și-a depus recent demisia la grupul de presă Mediafax, care editează ProSport.

El se va alătura Gazetei Sporturilor, unde va fi jurnalist de investigație. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia și întrebat dacă jurnalistul se va alătura GSP, Cătălin Tolontan, redactor-șef al Gazetei, a răspuns: 

„Da. Dorim să ne întărim echipa de investigații, iar Costin Ștucan este un jurnalist exemplar. Am lucrat împreună cu el la investigația Loteria, încă de acum 16 ani și ne dorim să vină la GSP.”

Până la acest moment, Costin Ștucan nu a putut fi contactat. 

ProSport și-a încetat apariția din print în decembrie 2013, rămânând doar cu varianta online. 

Carte de vizită: 

Costin Ștucan are peste 20 de ani experiență în zona de jurnalismului de sport. A început în 1995, la Sportul Românesc. Doi ani mai târziu a început să scrie la ProSport. 

În perioada 2003 - 2005 Ștucan a lucrat la Gazeta Sporturilor, iar apoi a trecut în televiziune, la Realitatea TV, până în 2007. 

Au urmat Sport.ro, Telesport, Dolce Sport și, din 2012 a revenit la ProSport. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • În România nu mai există decât un ziar de sport,
    omul știe să scrie despre sport,
    merge acolo unde e plătit pentru asta,
  • Se duce sa treaca si el pe statul de plata al lui Voiculescu alaturi de Tolontan? Am mai spus, voi avea incredere in Tolontan doar dupa ce va pleca de la Trustul lui Voiculescu, pana atunci va scrie doar ***..
  • Omu e varza. Nu pricep cum de-l ia Tolontan. Ultima lui "investigatie", cu un titlu colosal "Jivago mutilat", a fost atat de "buna", incat n-a priceput-o nici el. Omu scrie numai tampenii pe banda rulanta.
  • @domnu foto: Catalin Tolontan a tinut mereu sa delimiteze total redactia GSP de redactia GSPTV, chiar daca mergeau de la ziar la anumite emisiuni (cum merg, pan la urma, la emisiunile de la digisport de acum). Chiar si el a intrat foarte, foarte rar in direct la GSPTV. Tolontan si Stucan au lucrat impreuna la Prosport.

Trimite un comentariu