Skip to main content

EXCLUSIV. Costin Ştucan, demisie de la conducerea ProSport. Unde va merge

 
Foto: Sport.ro
Foto: Sport.ro

Jurnalistul Costin Ştucan a demisionat de la ProSport, publicaţie pe care o conducea din funcţia de redactor-şef. Din informaţiile Paginademedia.ro, jurnalistul şi-a depus recent demisia la grupul de presă Mediafax, care editează ProSport.

Publicitate

El se va alătura Gazetei Sporturilor, unde va fi jurnalist de investigaţie.

Contactat de Paginademedia şi întrebat dacă jurnalistul se va alătura GSP, Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei, a răspuns:

„Da. Dorim să ne întărim echipa de investigaţii, iar Costin Ştucan este un jurnalist exemplar. Am lucrat împreună cu el la investigaţia Loteria, încă de acum 16 ani şi ne dorim să vină la GSP.”

Până la acest moment, Costin Ştucan nu a putut fi contactat.

ProSport şi-a încetat apariţia din print în decembrie 2013, rămânând doar cu varianta online.

Carte de vizită:

Costin Ştucan are peste 20 de ani experienţă în zona de jurnalismului de sport. A început în 1995, la Sportul Românesc. Doi ani mai târziu a început să scrie la ProSport.

În perioada 2003 - 2005 Ştucan a lucrat la Gazeta Sporturilor, iar apoi a trecut în televiziune, la Realitatea TV, până în 2007.

Au urmat Sport.ro, Telesport, Dolce Sport şi, din 2012 a revenit la ProSport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • În România nu mai există decât un ziar de sport,
    omul știe să scrie despre sport,
    merge acolo unde e plătit pentru asta,
  • Se duce sa treaca si el pe statul de plata al lui Voiculescu alaturi de Tolontan? Am mai spus, voi avea incredere in Tolontan doar dupa ce va pleca de la Trustul lui Voiculescu, pana atunci va scrie doar ***..
  • S-au terminat bănuţii la prosport, probabil că falimentul e aproape.
  • Omu e varza. Nu pricep cum de-l ia Tolontan. Ultima lui "investigatie", cu un titlu colosal "Jivago mutilat", a fost atat de "buna", incat n-a priceput-o nici el. Omu scrie numai tampenii pe banda rulanta.
  • @domnu foto: Catalin Tolontan a tinut mereu sa delimiteze total redactia GSP de redactia GSPTV, chiar daca mergeau de la ziar la anumite emisiuni (cum merg, pan la urma, la emisiunile de la digisport de acum). Chiar si el a intrat foarte, foarte rar in direct la GSPTV. Tolontan si Stucan au lucrat impreuna la Prosport.
  • pai a lucrat si la gsptv acum cativa ani.nu era prin urmare si la gazeta sporturilor ?

Trimite un comentariu

sus