Skip to main content

Filmul salvează situaţia. Taken, de pe Pro TV, a depăşit Chefii de pe Antena

 
taken
taken

AUDIENŢE. După câteva săptămâni în care Chefi la cuţite a bătut Pro TV cu Supravieţuitorul în grilă, filmele salvează situaţia. Luni, Pro TV a reuşit să fie peste Antena 1 la nivel naţional. Ieri, cu Taken, a fost pe prima poziţie la nivelul întregii ţări şi a avut un foarte mic plus în faţa Antenei 1 pe comercial.

Publicitate

Filmul cu Liam Neeson, o reţetă pe care Pro TV a folosit-o şi în trecut, a avut un avans mai mare la nivelul întregii ţări. Pe urban a fost pe locul al doilea, dar la distanţă mică, iar pe comercial a avut câteva mii de telespectatori în faţa Antenei 1 (în termeni de rating a fost aproape egalitate).

Cu o zi înainte, prima în care Supravieţuitorul a fost de la 22.00, filmul difuzat de Pro TV - Siguranţa Naţională - a fost pe primul loc doar pe naţional.

Taken a mai fost difuzat, în trecut, la bătaie cu producţiile de forţa de la Antena 1. În februarie 2004, filmul a fost pus de Pro TV la intersecţie cu Te cunosc de undeva şi a reuşit să depăşească producţia Antenei, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele pe intervalul filmului Taken - Teroare în Paris (20.30-22.10):

NAŢIONAL. În întreaga ţară, filmul Taken - Teroare în Paris a fost urmărit de peste un milion şi jumătate de români. Pe interval, locurile doi-trei au fost împărţite de Guneş (Kanal D) şi de Chefi la cuţite (Antena 1), cu cifre foarte apropiate.

URBAN. La oraşe, Chefii de pe Antena 1 au fost pe primul loc, cu 780.000 de telespectatori. Filmul de pe Pro TV a fost pe locul al doilea, dar diferenţa nu a fost mare: 25.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Pe segmentul comercial, Pro TV şi Antena 1 au fost aproape la egalitate: 421.000 de telespectatori pentru Taken şi 417.000 pentru Chefi. În rating procentual, diferenţa a fost de doar 0,1.

Audienta posturilor TV marţi, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 PRO TV 1.501.000 8.4 16.5
2 Kanal D 1.256.000 7.0 13.8
3 Antena 1 1.230.000 6.9 13.5
4 TVR 1 979.000 5.5 10.7
5 Antena 3 431.000 2.4 4.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 778.000 8.0 15.4
2 PRO TV 752.000 7.7 14.9
3 Kanal D 610.000 6.3 12.1
4 TVR 1 549.000 5.6 10.9
5 Antena 3 288.000 3.0 5.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 11 octombrie, pe intervalul Taken (20.30-22.10), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 PRO TV 421.000 9.4 22.7
2 Antena 1 417.000 9.3 22.4
3 TVR 1 209.000 4.7 11.3
4 Kanal D 184.000 4.1 9.9
5 Acasa 49.000 1.1 2.6

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moise moise
    @iuli, asa e, exista fani ai unor genuri de showuri, dar daca unul ca mile, zice ca maruta e o mizerie, iar acces direct e frumoasa; wowbiz e mizerie, dar capatos e bun, e obsesie deja. Deja nu mai e fan antene, e fanatic, obsedat. Sa nu mai zica de altii ca sunt postaci, ca el e cel mai mare; sau doar cei care tin cu protv sunt rai, iar cei ce tin cu antena sunt buni? Eu, am mai zis, fan protv, dar ma uit si la chefi la cutite, si la x factor, si la next star cateodata, si la scjimb de mame cateodata, si la horia varlan pe primatv, si la cate ceva pe kanal d, national tv, tvr. Nu sunt obsedat de o televiziune, cred ca unii de pe site-ul asta, ca sunt fani antene sau protv, se uita doar la televiziunea favorita si celelalte le au scoase din meniul televizoarelor. Eu spun ca daca antena ar baga HD, va avea mult mai multi privitori.
  • Nope Nope
    Iuli, te asigur eu ca Visuri la cheie nu este o facatura :)
  • Iuli Iuli
    @expertul sunt de acord cu tine in privinta ca oamenii destepti nu se uita la facaturile zise de tine. Dar Mireasa nu e facatura, este 100% reality, adaug eu facaturi: te vreau langa mine, visuri la cheie, teo, ochii din umbra. Etc!

    P.s.: Nu exista emisiune-film proasta-prost, exista oameni care prefera un tip de format, iar daca lumea se uita in numar mare, inseamna ca le place!
  • F F
    previzibil. Tot protv este de vina ca reuseste cu un film sa bata o mare emisiune de la antena. Oricum ar fi, nu este bine. Greseala a fost ca Supravietuitorul nu a fost mutat mai devreme. Sa vedem ce se intampla la primavara. Poate Protv ul va avea mai multa grija cu Masterchef acum, ca am impresia ca ei credeau ca nu au probleme indiferent de cine formeaza juriul.
  • Expertul, Expertul,
    @mile, Observ ca vezi numai postaci peste tot, dar n-ar strica sa te uiti putin in oglinda! Crezi ca oamenii educati se uita la mizeriile si facaturile de la wowbiz, La maruta, mireasa, acces, un show pacatos, kix factor sau in puii mei? Spui ca filmele date de ProTV sunt proaste, dar aceleasi filme sunt difuzate si pe marile televiziuni occidentale. Cred ca nu esti capabil sa citesti subtitrarea la filme si atunci spui ca sunt proaste!
  • mile mile
    cei cipica , ce e pro tv atata , nu mai ai argumente, cine te crezi, ti-am spus ceea ce e evident , vrei sa schimbi realiatea
  • Cipica Cipica
    Ms mile fa o vizita la cuvioasa Paraschiva , poate iti revine un pic de minte ca in rest am vazut ca esti educat si spalat pe creier . succes in continuare
  • mile mile
    iche , ce nu intelegi , stiu ca esti fan pro tv , dar trebuie sa accepti infrangerea , aceste emisiuni sunt la fel ca filmele de la pro tv , proaste dar fac rating , tu crezi ca esti destept daca te uiti la ele , asa ca ciuda ciuda
  • iche iche
    cum poate un om educat, cerebral si cum mai vrei tu sa spuna ca mireasa pentru fiul meu sau capatos sunt emisiuni de calitate. ce fel de spalare de creier se practica la antene, nu stiu.
  • iche iche
    am sa dovedesc ca sunt o persoana inteligenta si am sa ma abtin sa-ti mai explic ca degeaba te bucuri. asa pot si eu sa pun un printscreen in care modific pro-ul cu national tv sa zicem. tine minte "mereu aproape", niciodata pe primul loc. somn usor, mile
  • mile mile
    iche, ieri antena a fost peste pro tv , toata ziua , deci si capatos si acces direct au fost foarte vizionati , asa ca taci , o veste proasta pt postaci pe ziua de azi , imi pare rau, dar asta este
  • Expertul, Expertul,
    In intervalul 20.30 - 23.34, chefi la cutite a fost lider pe comercial, cu 9.2 rating si 24% share, in timp ce ProTV a obtinut 8.5 rating si 22% share. Comparativ cu saptamana trecuta, ProTV creste, iar antenuta 1 scade. Pentru ***, filmele difuzate si redifuzate de marile televiziuni occidentale sunt proaste, in timp ce ***, un show pacatos, mireasa pentru fiul meu si in puii mei sunt capodopere.
  • iche iche
    mile, am sa te invit si pe tine si pe ceilalti sa cititi aici, in blogul meu, de ce a1 nu e peste pro. sper sa va lamuresc
  • mile mile
    asadar dupa postaci este bine sa avem filme proaste de dragul audientei, atunci de ce sa nu avem si capatos , oricum in emisiuni poti face reclama si in timpul lor , publicitarii le prefera si au si sponsori , la filme nu se inghesuie nimeni , atunci sper ca si acces direct sa fie inca multi ani
  • Iuli Iuli
    @F, Antena a fost pe 1 pe Comerial din Urban, e o diferenta, totusi.

Trimite un comentariu

sus