Skip to main content

FOTO. Antena 3, nou atac la jurnaliştii Silviu Sergiu, Mircea Marian şi Andreea Pora

 
FOTO. Antena 3, nou atac la jurnaliştii Silviu Sergiu, Mircea Marian şi Andreea Pora

Antena 3 a sărit pe ei. Din nou. Postul de ştiri al trustului Intact a reluat „tema” atacului la jurnaliştii altor trusturi de presă. Mai bine de 30 de minute pe post au rulat secvenţe şi colaje difuzate de-a lungul timpului la Antena 3, în care jurnaliştii erau „înfieraţi”.

Publicitate

Au fost imagini din interviul dat de Traian Băsescu, la B1 TV, jurnaliştilor Silviu Sergiu, Mircea Marian şi Dan Andronic. A fost „spovedania” lui Robert Turcescu, la B1 TV, sau declaraţii (nedatate) ale Elenei Udrea despre modul în care ar fi fost plătită Sorina Matei la B1 TV.

Pe post a fost difuzat, printre altele, un colaj dint-un interviu difuzat cu ani în urmă la B1 TV, dat de Traian Băsescu jurnaliştilor Silviu Sergiu, Mircea Marian şi Dan Andronic. Clipul a fost modificat astfel încât pe fundal se auzeau diferite sunete: de la pupături, pentru a sublinia întrebările prea uşoare adresate lui Băsescu, la sunete de animale.

Totodată, pe ecran, apăreau şi comentarii sub forma unor texte. „Îl bate Băsescu după emisiune”, a fost unul dintre comentariile apărute după o întrebare pusă de Silviu Sergiu lui Traian Băsescu. „Ăsta spune adevărul din greşeală”, a fost un alt text.

„Ăştia sunt, iar acum încearcă să se dezică de Băsescu având impresia că lumea e proastă şi uită”, a spus Mihai Gâdea în final.

„Se duc la ziarul lui Dan Adamescu, care a sifonat bani de la societatea de asigurări, din banii oamenilor, să-i bage în propagandă şi au impresia că au rezolvat-o. Ei bine, să nu uitaţi!”, a concluzionat Mihai Gâdea.

Atacul vine în contextul în care, în urmă cu o săptămână Traian Băsescu a vorbit despre „susţinerea” pe care ar fi avut-o din partea anumitor jurnalişti de presă. „Eu nu i-am cerut niciodată nici lui Tapalagă, nici lui Ciocăzanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian să mă susţină vreodată. Nu au avut cu mine discuţii pe această temă”, a spus Băsescu.

FOTO din Sinteza zilei din 4 octombrie:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • f f
    e o chestiune de stil, din care transpare clar nivelul intelectual al Intact: genunchiul broastei. Si au pretentia ca vor sa informeze si sa educe poporul. Vax! Manipulare si dezinformare, atat.
  • maria maria
    ***
  • qwerty qwerty
    când cei trei "jurnalişti" şi nu doar ei atacau seară de seară A3 din studiourile B1, nu vă mai sesizaţi, deontologilor !

Trimite un comentariu

sus