Skip to main content

FOTO. Cinci emisiuni de ştiri în grila de toamnă a TVR. Ora de ştiri se mută la TVR 1

 
Mihai Constantin, gazda principalului program de ştiri de la TVR, Telejurnal 20.00
Mihai Constantin, gazda principalului program de ştiri de la TVR, Telejurnal 20.00

Cinci programe de ştiri are, de astăzi, în grilă postul public de televiziune: la 07.00, 14.00, 17.00, 20.00 şi 23.00

Publicitate

De astăzi, ziua începe şi se termină cu programe informative la TVR 1, jurnalele având şi o nouă grafică.

Astfel, la Telejurnalul matinal, primele ştiri sunt prezentate, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 07.00-09.00, de jurnaliştii Loredana Iordache şi Mihai Melinescu.

Melinescu se află la pupitrul Telejurnalului matinal din luna februarie a acestui an, însă reporterul şi redactorul Loredana Iordache îşi face debutul în prezentarea de ştiri la TVR 1, după ce a realizat interviuri pentru Ştirile TVR, a prezentat Meteo şi a fost ghid de vacanţă.

La 14.00, Telejurnalul de prânz, care vine cu informaţiile cele mai importante din prima parte a zilei, va fi prezentat de Teodora Popa, de 9 ani gazdă a emisiunii informative de prânz de la TVR 1.

De la 17.00, Alina Stancu prezintă ştirile după-amiezii. Alina Stancu a făcut echipă cu Mihai Rădulescu la Ora de ştiri, dar a prezentat la TVR 1 emisiuni şi ediţii speciale ale Ştirilor TVR.

Telejurnalul de seară, prezentat, la ora 20.00, de jurnalistul Mihai Constantin. Realizator şi moderator de emisiuni produse de Ştirile TVR, Mihai Constantin este prezentatorul Telejurnalului de ora 20.00 de 14 ani.

La 23.00, jurnalistul Mihai Rădulescu face o sinteză a informaţiilor zilei, la Ora de ştiri, o producţie a Ştirilor TVR lansată în 2006, difuzată până acum la TVR2.

Telejurnalele de weekend, transmise ca şi până acum, la 14.00 şi 20.00, vor fi prezentate de Dorina Florea.

Tot de astăzi, Emma Zeicescu lansează dezbaterile Perfect Imperfect, o emisiune de dezbateri difuzată de luni până vineri, între 18.35 şi 20.00, iar Mihai Găinuşă prezintă, de la 22.30, Ştirile de mâine, în cel mai nou late night show al postului TVR 1.

Conform noii sale poziţionări, TVR 1 îşi propune să devină principala sursă de informaţie a românilor, mizând pe cele cinci tronsoane de emisiuni informative realizate de Ştirile TVR, analize relevante, dezbateri pe teme interne şi internaţionale, producţii economice, talk-show-uri din care oamenii importanţi ai zilei să nu lipsească.

GALERIE FOTO. Crainicii TVR

  • Alina Stancu, Telejurnal TVR 1, 17.00
  • Dorina Florea_Telejurnal weekend TVR_1
  • Mihai Radulescu_Ora de stiri, 23.00
  • Mihai_Melinescu_Telejurnal matinal TVR 1
  • Loredana Iordache, Telejurnal matinal TVR 1
  • Teodora Popa_Telejurnal TVR 1, ora 14.00

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    M-am uitat astazi la programul TVR 1 al saptaminii...scot canalul acesta din grilă. Pentru ca si de la ora 21.00 sunt emisiuni de dezbateri...vinerea si duminica sunt documentare iar sâmbătă seara O dată în viață. În schimb, grila TVR 2 mi se pare interesantă, cu filme, emisiuni de divertisment.
    Nu m-ar mira ca TVR să ia fața TVR 1 în audiențe.
    Păcat că TVR 2 nu este HD.

Trimite un comentariu

sus