Skip to main content

PaginadeSeriale are o nouă rubrică #3Seriale. Cristina Bazavan şi trei titluri care i-au plăcut

 
Foto: Alex Galmeanu
Foto: Alex Galmeanu

PaginadeSeriale lansează de astăzi o nouă rubrică, „#3Seriale”.

Publicitate

Fani ai serialelor, fie că sunt vedete TV, oameni de radio sau bloggeri sunt invitaţi să scrie despre trei titluri care le-au plăcut.

Primul invitat, Cristina Bazavan, jurnalistă şi bloggeriţă, a vorbit, la invitaţia PaginadeSeriale.ro, despre trei seriale care i-au plăcut.

În topul recomandărilor făcute de Cristina Bazavan sunt Black Mirror, unReal şi The Hounourable Woman, iar pe lista extinsă de preferinţe se regăsesc House of Cards, Scandal, The Suits, dar si un serial japonez de pe Netflix, Atelier.

Textul integral, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Doamna Bazavan, serialul japonez Atelier de pe Netflix este, de fapt, serialul difuzat in fiecare zi de TVR 2 - unde se numeste "Aripi de matase" - poate ar trebui sa stiti acest lucru si sa il comunicati, mai ales ca nu toata lumea urmareste Netflix...
  • F F
    voi pentru articole din astea ati facut paginadeseriale? Atunci site ul va fi un big fail care va depinde de linkuri de pe paginademedia. Voi va uitati la vreunul din serialele despre care scrieti? Momentan nu se vede. Uitati va, comentati serialele si dati informatii locale, gen audiente, informatii despre actorii romani, nu articole traduse, comunicate si mini interviuri de la diversi, care ar aparea maxim intr un colt de ziar gratuit. Succes.
  • Batman Batman
    Cine mai e si asta?
    Dupa cum arata, vede filmele singura, saraca.
  • Daria41 Daria41
    Ar mai fi un "Black list" tot la Digi...seriale noi la celelalte televiziuni cam pas. Ar merge un Chicago P.D. sau...?!...
  • Ne0 Ne0
    @ Iuli
    Ma refeream strict la serialele de noapte de la ProTv, dar nu am specificat in comentariu. Scuze!
    Pacat ca au audiente slabe cu ele, dar nu sunt pentru toata lumea.
  • Iuli Iuli
    @Ne0, din moment ce este vorba de serialele din Romania, nu crezi ca ar trebui sa se scrie despre toate? Mai ales ca la Kanal D un nou serial, unele pagini care au scris despre serial au adunat mii de afisari.

    Si ca tot zici calitate.. Las fierbinti - calitate? Eu as zice incultura.
  • Cris Cris
    Niciun post TV din România nu difuzează serialele tv,în real timp,exceptie o facă Digi cu noul serial Arma Mortala,care e absolut senzațional, apoi,care dintre tv a June, de exemplu, cu NCIS la sezonul14,când o parte din echipa este complet schimbata,Daredevil,care deja trece în sezonul 3,etc...deci,vorbim,ca nu au bani tv urile sa achiziționeze seriale de calitate,dar,toate tâmpeniile indiene,sud-coreene, japoneze plus programe cu maneliști, putere din tei,și alte vietăți subacvatice,e multi bani,ca e sub 50.Sa vad cine îndrăznește sa achiziționeze Marco Polo,care,deja e la sezonul 3.A da,greșesc, este TNT,cu The Last Shop, și au mai avut câteva seriale noi,dar,în rest.....
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Eu nu înțeleg de ce se trage de păr în poză. E un tic nervos?
  • Ne0 Ne0
    @ Iuli
    Vrei sa scrie despre "serialele" difuzate de a1, kanal d sau national tv? In afara de ProTv, cine mai difuzeaza seriale foarte bune (exceptand HBO, AXN, etc...)?
  • Iuli Iuli
    Pagina de seriale sau Pagina de seriale ProTV, HBO, AXN?
  • johhny bravo johhny bravo
    Adevarul e ca dna bloggerita (sic!) Bazavan ocupa un loc himalaian in spatiul intelectual roman si este inimaginabila o discutie despre seriale fara valoroasa contributie a dansei.
  • Cris Cris
    Ii recomand,asa ca un neavizat,fiindcă dumneaei e ziarista,sa mai studieze topurile,și ma refer,la Notorius,Bull,Aquarius,Barbarians Rising....daca mai vrea ...ii dau.sugestii.

Trimite un comentariu

sus