Skip to main content

PRESA DE AZI. Cei 12 liberali care au votat legea plagiatului, pe primele pagini din Adevărul, România liberă şi EVZ

 
PRESA DE AZI. Cei 12 liberali care au votat legea plagiatului, pe primele pagini din Adevărul, România liberă şi EVZ

Scandalul doctoratelor ocupă azi prima pagină în trei gazete. Cei 12 senatori liberali care au votat legea plagiatelor, în România liberă şi Adevărul. Evenimentul zilei aşează în prima pagină situaţia din cadrul MAI, unde, în şapte ani, 700 de ofiţeri au devenit doctori.

Publicitate

Titlurile de pe primele pagini ale celor trei ziare:

  • România liberă: “Cei 12 liberali din frăţia plagiatului”
  • Adevărul: “Cei 12 apostoli liberali ai plagiatelor”
  • Evenimentul zilei: “În şapte ani la Interne, 700 de ofiţeri şi-au luat doctoratul”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi.

România liberă titrează azi în prima pagină: “Cei 12 liberali din frăţia plagiatului

Conform publicaţiei controlată de familia Adamescu, “PNL este disperat să repare deficitul de imagine după ce parlamentarii lor, inclusiv prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu, au votat cot la cot cu Ecaterina Andronescu şi restul senatorilor PSD o lege care le oferă un colac de salvare politicienilor acuzaţi de plagiat.”

Cotidianele Adevărul şi Evenimentul zilei deschid azi ediţiile cu reclamă la Vodafone. Trei sferturi din pagină este rezervată pentru promovarea reţelei de telefonie.

Evenimentul zilei iese în sfertul de primă pagină rămas liber cu două titluri: “În şapte ani la Interne, 700 de ofiţeri şi-au luat doctoratul”

“Ministerul de Interne ţine la sertar numele celor care au obţinut titlul ştiinţific în perioada 2005-2014. Academia Naţională de Poliţie a demarat o investigaţie internă cu privire la doctorate”, conchide Evz.

  • Profesorul Mateuţ îl confirmă pe Ghiţă: a semnat la Cluj raportul pentru Kovesi”

Pe lângă reclama la Vodafone, care ocupă trei sferturi din ziar, publicaţia Adevărul a mai rezervat spaţiu editorial pentru trei subiecte:

  • “Cei 12 apostoli liberali ai palgiatelor”

Potrivit Adevărul, “12 senatori ai PNL au votat cot la cot cu parlamentarii din PSD, ALDE, PMP şi UDMR proiectul de lege prin care sunt avantajaţi cei care plagiază. Printre aceştia sunt „grei“ ca Teodor Atanasiu sau Mariana Câmpeanu, dar şi politicieni cu doctorate, ca Marius Neculoiu şi Corneliu Popescu.”

  • “‘Popa Japcă’: o bătrână acuză un preot că i-a luat banii şi a lăsat-o să moară de foame
  • Capra vecinului joacă un rol în filmul ‘Două Lozuri’

Click:Boureanu şi fosta soţie, război pentru pensia fiicei rebele

Tabloidul scrie azi în prima pagină: “‘Corecţia’ din stradă pe care i-a aplicat-o fiicei lui de 15 ani îl la costă scump pe Cristian Boureanu. Acuzat de violenţă, fostul politician nu numai că va pierde custodia Ioanei, ci va fi pus că plătească o pensie alimentară de lux. Apropiaţii spun că Ioana are nevoie de circa 3.000 de euro lunar!”

Libertatea: “Scenariu de coşmar pentru apropiaţii lui Gyuri Pascu: Procurorii l-ar putea dezgropa”

“Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă în urma intervenţiilor medicilor de la Ambulanţă în noaptea decesului artistului şi cum controversele nu au încetat, procurorii ar putea cere deshumarea cadavrului pentru o nouă expertiză medicală, spun surse avizate”, pentru ziarul Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus