Skip to main content

PRESA DE AZI. România Liberă: “Partid parlamentar: căutăm tehnocraţi”

 
PRESA DE AZI. România Liberă: “Partid parlamentar: căutăm tehnocraţi”

O posibilă strategie a PNL la alegerile din toamnă şi penitenciarul construit pe o insulă în Delta Dunării, printre subiectele din presa de azi.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele din primele pagini ale ziarelor de azi:

România Liberă titrează azi: “Partid parlamentar: căutăm tehnocraţi

Ziarul controlat de familia Adamescu deschide ediţia de azi cu planurile Partidului Naţional Liberal de a rezerva locuri pe listele parlamentare pentru tehnocraţi propuşi de Cioloş şi chiar pentru candidaţi din USR-ul lui Nicuşor Dan.

“Liberalii păstrează locuri pe listele parlamentare pentru tehnocraţi propuşi de Dacian Cioloş. De asemenea, PNL ia în calcul varianta acceptării unor candidaturi din partea USR, dacă partidul condus de Nicuşor Dan nu va strânge suficiente semnături pentru depunerea listelor”, scrie RL.

Evenimentul zilei: “Plagiatul care a întors ţara pe dos

Conform Evz, “preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian CIoloş şi directorul SRI Eduard Hellvig au declarat război plagiatelor în aceeaşi zi. Iohannis i-a transmis lui Kovesi că, dacă a copiat, pleacă!”

Adevărul: “Puşcărie pe o insulă din Delta Dunării

Coditianul scrie în prima pagină despre penitenciarul în regim deschis construit în Delta Dunării.

“Pe un grind aşezat la graniţa Româno-Ucraineană ia naştere un nou model de penitenciar: un loc fără gratii, în care condamnaţii pot umbla fără oprelişti, pot munci şi pot trăi ca oamenii liberi. O singură piedică stă în calea evadării: apa Dunării, căci penitenciarul e construit pe o insulă”, conchide ziarul Adevărul.

Libertatea: “Cosa Nostra, filiala România

“În spatele celebrilor ‘investitori italieni’ se ascund uneori mafioţi sadea sau interpuşi ai acestora, businessul principal fiind spălarea de bani. Şi celebrii ‘soldaţi’, asasini pensionaţi ai Mafiei, şi-au găsit adăpost în România, în ultimii ani fiind descoperiţi şi extrădaţi peste douăzeci.”

Click!: “Spitalul este a doua casă pentru mine

“Un an de suferinţă, operaţii şi deznădejde. Destinul artistului Alex Plingu, fost concurent la emisiunea X Factor, s-a schimbat radical după incendiul din clubul Colectiv. ‘Am pierdut şirul operaţiilor prin care am trecut’, a mărturisit Alex, care cântă acum ca să-şi plătească tratamentele”, scrie ziarul tabloid.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.
Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus