Skip to main content

Pro TV mută Supravieţuitorul la o altă oră. Show-ul, înlocuit de un film de acţiune

 
Pro TV mută Supravieţuitorul la o altă oră. Show-ul, înlocuit de un film de acţiune

Decizie de ultim moment. Pro TV a decis să mute show-ul Supravieţuitorul la o altă oră, faţă de ora 20.30. După cifrele slabe de audienţă, show-ul de luni a fost mutat la ora 22.00. În locul lui a fost programat un film artistic, Siguranţă naţională, un film de acţiune din 2003, cu Martin Lawrence în rol principal.

Publicitate

Modificarea a fost anunţată de postul TV, însă e valabilă doar pentru ziua de luni. În cazul ediţiei de marţi nu s-a făcut nicio menţiune până la acest moment.

Supravieţuitorul, show filmat în Filipine, a avut cifre de audienţă slabe, punând Pro TV chiar şi pe locul al treilea în audienţe, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mai mult, luni seara, Pro TV a avut locul doi pe întreg prim-time-ul (19.00 - 23.00), fiind depăşit de Antena 1, cifrele, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Scimbati la ora 20:30 este mai bine asa
  • Alin Alin
    Vă rog puneți inapoi ,,Supraviețuitorul" de la ora 20:30. E prea tare emisiunea si merită vazută. De la ira 22:10 apriape nimeni nu se mai uita. Va rog!!
  • cristi cristi
    Productie slaba, prezentator insipid, in afara de Zapp toti concurentii sunt plictisitori. Tot montajul e dezamagitor. Echipa de productie trebuia sa ia lectii de Kanal D care chiar a facut din Rataciti in Panama o emisiune reusita, cu pensionarul Andrei Gheorghe intr-o forma mult mai buna decat Bucurenci.
  • Mary Mary
    Sper sa mutați emisiunea înapoi. Este prea târziu la ora 22.Eu va urmăream cu placere
  • Sabin Sabin
    Probleme pentru Pro-TV?!?
    O mutare de genul asta se face daca tu ai in emisiune imagini care nu pot fi difuzate conform legii (protectia minorului) inainte de ora 22 dar tu nu vrei sa le tai la montaj, muti emisiunea dupa ora la care certificarea CNC/CNA R18+ permite.
    Ai doua variante, ori iti ciuntesti la montaj emisiunea soi atunci o poti difuza la ora 20, sau pastrezi imaginile picante/violente dar o muti dupa ora 22.
    Parca ati fi amatorii de la can-can, ce naiba...
  • mile mile
    expertule , tu cat ai primit din profit
  • Andrei Andrei
    Daca ar fi fost alesi niste concurenti mai tineri si mai aratosi sau daca ar fi fost macar mai cunoscuti sau vedete ar fi avut audienta maxima . mai bine faceau tot sunt celebru scoate ma de aici !
  • Expertul, Expertul,
    Managementul ProTV performeaza! ProTV in Prime Time: 7.3 rating si 25.4% share in Q3 2016, vs 6.9 rating si 22.2 % share in Q3 2015. Pacat ca s-au investit milioane de dolari in Survivor, un format nepotrivit pentru piata din Romania. Sunt foarte sigur ca MasterChef Junior, ar fi adus audiente uriase la ProTV. Inafara de Ceha, unde cota a scazut usor, pe toate pietele unde opereaza cota CME a crescut in PrimeTime, in Q3 2016, fata de 2015 http://www.cetv-net.com/operations/audience-share-and-ratings/3Q2016/default.aspx
  • mile mile
    cipica , faci de rusine pro tv cu cei ca tine ca telespectatori
  • Cipica Cipica
    Daca mi dati voie du te si te plimba ca rugineste lantul , desteptule canta la alta masa ca nu am marunt
  • daca-mi dati voie daca-mi dati voie
    cipica@ sa-i faci pe altii lipsiti de minte si tu sa scrii "dute" in loc de "du-te", dupa cei ieri scriai "calmeazate" in loc de "calmeaza-te"..asta inseamna generatia pro :))))
  • Allex Allex
    Ce tot atata discutii contradictorii, Pro-ul a esuat cu Supravietuitorul(este cea mai slaba emisiune pe care eu am vazut o vreodata la ProTv) si asta e .. trebuie sa inevete din aceasta greseala. Pe de alta parte, Antena a facut ceea ce face mereu, nimic nou, doar formate deja consacrate(o treaba buna) Trebuie acceptat faptul ca Antena a batut Pro, si daca Pro nu "gandeste" rapid o strategie si o consistenta similara cu cea veche, va avea in continuare de pierdut.
  • Iuli Iuli
    Cum am zis: Sefii de la Pro n-au creier! Trebuia pus un film dupa primul esec Survivor, apoi din octombrie sa inceapa MasterChef, dar ce sa faci, n-ai ce sa faci.

    Survivor e un show pentru iarna, in Romania.
  • MariusONC MariusONC
    Pe bune, de ce şi de unxe atâta frustrare că Pro Tv a eşuat cu un format. Îi întreb, din nou, pe susținătorii protv-işti: voi sunteți anfajați ai postului, chiar nu vă înțeleg? Păreți dintr-un film de comedie. De ce luați foc pentru faptul că ProTV sub Antenă la anumite emisiuni?
  • mile mile
    cipica , esti prea penibil , faci parte exact din categoria aceasta , van damme e idolul tau , daca e ceva la pro tv nu inseamna ca e si bun , dupa voi ei pot da orice mizerii dar e problema doar daca sunt la antene

Trimite un comentariu

sus